Zenei és borfesztivál az Akvárium fölött

Borfesztivállal és koncertekkel ünnepli nyitását az Akvárium Klub borbárja: a Time for Wine elnevezésű rendezvénysorozat csütörtöktől vasárnapig huszonhárom pincészet boraival és összesen tíz együttes fellépésével várja a közönséget a klub fölötti parkban.

Az Akvárium Klub oldalában megnyíló új borbár a tervek szerint a legjobb magyar borok széles választékát kínálja majd. A Time for Wine során huszonhárom pincészet - többek között a Bock Pince (Villány), az Eszterbauer Borászat (Szekszárd), a Feind Borház (Balatonfőkajár), a Figula Pincészet (Balatonfüred), a Füleky Pincészet (Tokaj), Gere Attila Pincészete (Villány), a Gróf Buttler (Eger), Günzer Tamás Pincészete (Villány), a Hagymási Pincészet (Eger), a Mészáros Borház (Szekszárd), a Patricius Borház (Tokaj), a Rókusfalvy Pince (Etyek), és a Thummerer Pince (Eger) - boraival találkozhatnak a látogatók.

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztiválon számos borász, például Bock József vagy Csutorás Ferenc személyesen is részt vesz.

A borkínálat mellett finom ételek és akusztikus koncertek egészítik ki az éjszakáig tartó programot. Csütörtökön a Magyarország legjobb barkácspop-zenekaraként számon tartott Tüke Zoo nyitja a zenei programot, míg péntek este többek között a Naked Truckers Trio lép színpadra, akik az ötvenes évek fehér rockabilly-jétől a hetvenes évek punk zenéjéig minden irányzatot megmutatnak.

Másnap olyan zenekarok adnak koncertet, mint a Fran Palermo, majd vasárnap a Tarnai Akusztik Project zárja a Time for Wine fesztivált.

 

MTI 2012. május 28., hétfő 10:11


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing