ZALAKAROS: Fókuszban a családi élmények

A napokban zajlik hazánk legnagyobb turisztikai szakmai kiállítása, az Utazás, melyen, több száz kiállító, köztük Zalakaros is megjelent.
2014-ben Zalakaros, a Balaton régió családi fürdővárosa, a turisztikai régió egyik színfoltja egy valódi oázist varázsol az utazás kiállítás forgatagába. A zalakarosi élményvilág vizuálisan jeleníti meg mindazokat az élményeket, amelyeket a fürdővárosba látogató vendégek testközelből is megtapasztalhatnak. 

A közel 5 évtizedes múltra visszatekintő, nemzetközi viszonylatban is elismert gyógyvíz és a gyógyvízre épülő kezelések sokasága mellett kültéri-és beltéri Vízipók-Csodapók gyermek élményfürdő a Neckermann Klub Oázis színes programjaival, az erdei környezetbarát segway túrák, Kis-Balaton varázslatos világa, a bivalyrezervátum, kerékpárútvonalak, valamint a közeli Zalaszabarban közelmúltban megnyitott kalandpark összetetten kínál tartalmas, élményekben gazdag feltöltődést több a család minden tagja számára a generációk találkozóhelyén.

A közelgő Húsvétra vonatkozó szállás-és programajánlatokat tartalmazó csomagok megtalálhatóak a zalakarosi kiállító szigeten.

Utazás 2014. Zlakaros. HOL Magazin 2014.

Novák Ferenc, Zalakaros város polgármestere az Utazás Kiállításon tartott sajtótájékoztatón mutatta be egészen a kezdetektől a fürdő és vele együtt a kis dél-zalai település fejlődését, egészen napjainkig. Kiemelte a növekvő tendenciát mind a vendégéjszakák mind a fürdő látogatók számát illetően, valamint a folyamatos fejlesztések és a hatékony marketing kiemelkedő szerepét.

A jövőbeni célkitűzésként hangsúlyozta a családos-és gyógyvendég kör további erősítését, a termáltó-és ökopart turisztikai központ kialakítását valamint a helyi termékek előtérbe helyezését.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing