YBL Palota Rendezvényközpont

A Kecskeméti utca és a Reáltanoda utca sarkán álló Ybl Palota Budapest belvárosának egyik legelegánsabb épülete. Neoreneszánsz stílusú termei Ybl Miklós tervei alapján készültek 1869-ben, az épület jelenlegi tulajdonosa az eredeti tervek szerint újította fel azokat 2001-ben. A nyüzsgő világváros szívében valódi élmény belépni a hangulatos szökőkúttal rendelkező belső udvarba, részt venni az elegáns rendezvénytermek eseményein.

Frissen aláírt, hosszú távú szerződés alapján új szakmai bérlő viszi tovább a rendzevénypalota üzemeltetését. Újranyitva az utcafrontról is megközelíthető bisztró-kávéházat, ismét a belvárosi társadalmi élet egyik fontos találkozóhelyévé varázsolja azt.
Hétköznaponként, napközben a kávéház kerthelyiségeként szolgáló hatalmas, üvegtetővel fedett belső udvar rendezvényhelyszínként is kiemelkedő kvalitásokkal bír. Egyedi hangulatával, városközponti elhelyezkedésével, belülről megvilágított szökőkútjával unikális színtere lehet esküvői szertartásoknak, gálavacsoráknak, céges és privát összejöveteleknek.

Az épület további 5 rendezvénytermet kínál a rendezvényt szervezőknek. A termek XIX.századi szépségét maradéktalanul helyreállítva - azt a legkorszerűbb technikával elegyítve - kisebb konferenciák, szimpozionok, sajtótájékoztatók, gasztronómiai rendezvények helyszíneként szolgálhatnak.
80-100 fős összetett esküvők  elegáns otthonra lelhetnek a patinás falak között. Külön terem áll rendelkezésre a vendégek fogadásához, a polgári szertartáshoz, és a vacsorához. A gyönyörű belső udvarral együtt - bátran mondhatjuk - egyedülálló esküvői helyszínt alkotnak. 

Ybl Palota Rendezvényközpont rendezvényterem. HOL Magazin 2012.

A rendezvénypalota Budapest belvárosának közepén, a Ferenciek terének közvetlen szomszédságában számos tömegközlekedési eszköz megállójától érhető el egy perces sétával. A M3, az 5, 7, 7E, 173, 173E, 8, 112 jelű buszok egy saroknyira állnak meg, míg a 2. jelű villamos megállója 5 percre található.

Személygépkocsival érkezők a rakpart felől, a Rákóczi út felől, vagy a Kecskeméti utcán át közelíthetik meg a helyszínt. A szomszédos Reáltanoda utcai parkolóházban mintegy 200 díjköteles parkolóhely áll rendelkezésükre.

Ybl Palota Rendezvényközpont lépcsőház. HOL Magazin 2012.

YBL Palota Rendezvényközpont. HOL Magazin 2012.

Ybl Palota Rendezvényközpont gourmet étterem. HOL Magazin 2012.

Részletes információk >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing