Ybl és a fröccs

Nyár van, hőség és meggondolsz minden lépést, amit a tikkasztó melegben kell tenned, főleg ha az ebédedről van szó? 
Hadd mutassunk be egy frissen megnyílt oázist a belvárosban, ahol hűsölhetsz egy üdítő házi szörp, vagy fröccs kíséretében és mellette jó áron a magyar gasztronómia krémjéből csemegézhetsz.

Az Ybl Palota udvarában hivatalosan augusztusban nyílik meg az egykettő fröccsliget, de mivel a konyha startra kész és a szakácsmesterek már tűkön ültek, az üzemeltetők úgy döntöttek, június végétől szeretettel várják a kedves Érdeklődőket. Minden nap egy-egy új munkaebéd kínálat és az egykettő borbisztró étlapjának menüajánlata közül lehet válogatni, így a tradicionális és a modern magyar konyha kedvelői is találnak kedvükre valót.

Fröccsliget az Ybl Rendezvényközpontban. HOL MAGAZIN 2012.

És mindeközben már a rendezvényközpontban is zajlik az élet. Az Ybl Miklós által tervezett, légkondicionált, német precizitással kivitelezett rendezvénytermek sajtótájékoztatók, üzleti reggelik és megbeszélések kiváló helyszínei. Ha klasszikus eleganciára vágyik modern környezetben, látogasson el Budapest legújabb találkozóhelyére, az Ybl Palotába.

Remek konyha az Ybl Rendezvényközpontban. HOL Magazin 2012.

 

a helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- A talajban rejlik a szatmári szilva titka
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing