XVIII. Regő - Teniszkupa 2014. május 31.

Immár 18. alkalommal rendezik meg a Regő - Teniszkupát, melynek idén a Tabán Tenisz Center ad otthont. Ismét párosban mérhetik össze tenisztudásukat versenyzők, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei. A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás a szervezők szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez és nem utolsó sorban a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Nyolc pályán 32 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Idén is a versenyen köszönthetjük többek között Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Gógl Árpád egészségügyi minisztert, Dr. Bárándy Péter ügyvédet, Fazakas Szabolcsot, az Európai Számvevőszék tagja, Rieb Györgyöt, a Mille Motor Kft. ügyvezető igazgatóját, Martos Győző, Nagy Antal, Sallai Sándor volt válogatott futballistákat, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját, Megay Róbertet, a Greenhelp Kft. tanácsadóját, Hajas László mesterfodrászt, és még sokan másokat.

Regő Teniszkupa. HOL Magazin 2014.

Este az elegáns vacsora és az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legfiatalabb énekesnője, akiről egyelőre nem árultak el többet. Majd a táncé lesz a főszerep, melyhez DJ Radnai szolgáltatja a talpalávalót.

A verseny fővédnöke: Kemény Dénes a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, a versenyigazgatói posztot ebben az évben is Markovits László, kétszeres országos bajnok visszavonult magyar hivatásos teniszező, jelenleg a Vasas SC elnöke tölti be. A versenybíró Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Kiss Orsi (Kisó) lesz.

A rendezvény karitatív jellegű, a tombola, valamint a borárverés bevételével a Speciális Labdarúgó válogatott (Értelmi Fogyatékos hölgy labdarúgók) EB szereplését támogatják.

 

Kiemelt támogatók: Protruck Kft., Porsche Hungária, Industrieplan Kft., BudaPay Kft.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing