XVIII. EGRI BORSZALON

A Borszalonon több mint 30 borász legkiválóbb borait kóstolhatja meg a nagyközönség, a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán. A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné.

A XVIII. Borszalon 2018-ben borra, mosolyra és táncra csábít. A Borszalon az év utolsó nagyszabású borkóstoló rendezvénye – minden borbarát találkozóhelye!Az este házigazdái: Nagy Réka (modell, televíziós műsorvezető) és Juhász Ádám (borász)

Főszerepben: A BORÁSZOKPROGRAM:

17:00 - Kapunyitás

18:00 - Köszöntők szakmai program

19:00 - Élőzene

23:00 - Kapuzárás

Zárás után afterparty a Broadwayben DJ Papas slágereivel (retro és új zene egyaránt) – A Borszalon karszalaggal a belépés ingyenes.

Az Egri Borszalon évek óta a borszerető közönség népszerű társasági eseménye. HOL Magazin 2018.

 

Nyerjen!

A Borszalonban idén bemutatkozik az Egri borvidék felfedezését segítő, egyedi applikáció is! Az applikáció letöltői között az est folyamán értékes nyereményeket sorsolunk ki!


A Borszalonon immár hagyomány, hogy a vállalkozó kedvű vendégeink különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, a borünnep hangulatát. Az előző években az 1920-as évek öltözéke volt a menő, tavaly pedig Hollywood volt a téma.

Az idei ajánlott öltözék:  Mr & Mrs Bond

Kulcsszavak: kifogástalan, elegáns, visszafogott, tökéletes, magabiztos, 007, M, …

Az idei Borszalon Mr & Mrs Bond hangulatát már tavaly elővetítette egy vidám csapat öltözéke.... HOL Magazin 2018. 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing