XV. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

2018.05.31. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Életmód

Minden évben van egy nap, amikor több ezer ember sereglik egy helyre Budapesten, hogy utat keressen önmagához, egymáshoz és valamihez, ami túlmutat az anyagi világon. Fiatalabbak és idősebbek, urak és hölgyek, egyedülállók és családosok – a spiritualitás, az önismeret és a kultúra iránt nyitott vendégek mind itt találnak valamit, ami megérinti, feltölti, új felismerésekre vezeti őket. Ez a különleges esemény a Napfényes Fesztivál, melyre idén immár 15. alkalommal látogathatnak el az érdeklődők.

2018. június 3. vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

Az egész napos programsorozat gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. Színpadra lép a tavaly nagy sikert arató Müller Péter író, prof. dr. Bagdy Emőke pszichológus és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész, valamint újból hallhatjuk Paksi Zoltán asztrozófust és Bóna László homeopátiás tanácsadót, akik szintén rendszeres vendégei a rendezvénynek.

Az előadások között színvonalas művészeti produkciók várják a közönséget igen színes kínálattal: fellép világbajnok bűvészünk, Hajnóczy Soma, hallhatjuk a magyar népzenéből táplálkozó Holdviola zenekar, illetve a Hungarikum együttes koncertjét, emellett lesz táncbemutató az Experidance Táncakadémia növendékeinek jóvoltából, valamint zsonglőrprodukció a Flame Flowers formáció előadásában.

A rendezvény egyedülálló, épp ezért rendkívül népszerű programjai az önismereti, illetve természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk és csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőn felül – nem kell külön fizetni. (A részvételhez viszont a rendezvény napján, a helyszínen előzetesen be kell jelentkezni.) A Napfényes Gyógyközpont terapeutái és trénerei többek között az alábbi témákban várják az érdeklődőket: újjászületés a párkapcsolatban, önbizalom–magabiztosság–bizalom, gyermekbetegségek homeopátiás gyógymódjai, stresszoldás a hétköznapokban. Ízelítő a konzultációk kínálatából: kineziológia, gerincápolás, íriszdiagnosztika, hangmasszázs, Dr. Hauschka-kozmetika.

A szabadtéri színpad idén is a gyermekeké: koncertek, bábszínház, gyermekeknek szóló bűvészműsor várja az ifjabb korosztályt. Fellép a Katáng együttes és a Bergengóc Zenegóc Társulat, valamint a Mazsola és Tádé produkciójáról híres Ametist Bábszínház. Ismét részesei lehetünk az interaktív mesélést a táncházzal és a szituációs szerepjátékkal ötvöző Görömbő Kompánia előadásának, mely különleges élmény nemcsak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is. Idei újdonságunk az akadálypálya, valamint az imprósátor, mely az egyre népszerűbb imprószínház technikáit alkalmazva igyekszik felejthetetlen pillanatokat okozni a résztvevőknek. A felnőtteket emellett az évről-évre népszerű önismereti utca is várja, ahol ismét vadonatúj kihívásokon keresztül vezet az út a lelkünket feltáró újabb felismerésekhez.

A fesztivál elmaradhatatlan része a natúr- és biotermékek vására, valamint az egészséges és finom ételeket felvonultató vendéglátás, mely vegán különlegességekkel – beleértve a süteményeket és a fagyit is – várja a nap során megéhező látogatókat.

A rendezvény a Föld egészségére, vagyis a környezetvédelemre is odafigyel: az ehhez kapcsolódó ismeretszerzést a környezetvédelmi sátor, illetve a környezetvédelmi workshop segíti, a rendezvény saját „ökológiai lábnyomát” pedig a minden eddiginél hatékonyabb hulladékkezeléssel, illetve a komposztálható étkészletek használatával igyekszünk minimálisra csökkenteni.

 

Jöjjenek el, legyenek idén is részesei a csodának!

Szeretettel vár minden új és visszatérő vendéget a Napfényes Fesztivál!

 

További részletek: www.napfenyesfesztival.hu


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing