VOLT Fesztivál - Motörhead, John Newman és Lilly Wood Sopronban

2014.11.05. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Motörhead, John Newman, valamint a Lilly Wood is fellép jövőre a VOLT Fesztiválon. A soproni rendezvény 2015-ben július 1-jétől 4-ig tart. 
A Gumizsiráf versenyen a napokban a közönség által Magyarország legjobb fesztiváljának választott VOLT Fesztivált jövőre 23. alkalommal rendezik meg Sopronban.

"Mi vagyunk a Motörhead, rock and rollt játszunk" - ez a mondat az 1975-ben Londonban indult heavy metál/hard rock zenekar minden koncertjén elhangzik. A jövőre tehát 40 éves, Lemmy Kilmister énekes-basszusgitáros által vezetett csapat eddig 22 stúdióalbumot készített, és mintegy 30 millió albumot adott el világszerte. A Motörhead szinte hazajár Magyarországra, a 2015-ös soproni koncert már a tizenegyedik lesz: az első 1984-ben a Volán-pályán volt, a legutóbbi 2011-ben a Sziget fesztiválon.

A jövőre 25 éves brit pop-soul előadó, John Newman Love Me Again című dalával hódította meg a világ slágerlistáit, valamint a Rudimental "hangjaként" is sok rajongót szerzett magának. Idén már járt Magyarországon, a zamárdi Strand Fesztiválon lépett fel, néhány héttel ezelőtt debütált legújabb dala, a Calvin Harrisszel közös Blame.

A francia Lilly Wood 2014 nagy felfedezettje. A párizsi duó könnyed hangvételű, folkos elemekkel színezett popslágereket készít. Nevéhez fűződik a Prayer in C című dal, amely nyilván jövőre Sopronban, első magyarországi fellépésükön is elhangzik.

A 2015-ös VOLT Fesztiválra szerdán elindult a jegyértékesítés. Az árak tavaly óta nem változtak, az első ezer bérlethez kedvezményesen juthat hozzá a közönség. A szervezők tájékoztatása szerint a korábbinál is komfortosabb kemping kialakítása érdekében 2015-től kempingjegyet bocsátanak ki.

 

MTI 2014. november 5., szerda 11:51


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing