Vízben jók vagyunk

2013.09.25. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest 2013-ban is együtt ünnepel a világgal. A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozik a Turizmus Világnapja kezdeményezéshez. Mind a szálloda, mind a fürdő nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére és az ésszerű vízgazdálkodásra - hiszen a turizmus egyik legfontosabb eszköze és forrása is maga a víz -,ezért a turisztikai Világnapon erre szeretnék felhívni vendégeik figyelmét.

„Számunkra rendkívül fontos a környezet, amiben élünk. Szeretnénk, ha a Vendégeinknek is átadhatnánk ezt a szellemiséget, hogy együtt tehessünk a közös jövő védelméért. Ezt hívatott példázni, hogy információs anyagainkat ezen a napon kizárólag elektronikus formában juttatjuk el Vendégeinkhez. A szálloda vízcsepp formájú bonbonnal, az élményfürdő 1+1 jegyakcióval kedveskedik a látogatóknak, melynek értelmében 1 felnőtt belépő mellé 1 gyermek jegyet ajándékba adunk.” – mondta Szabó Áron, szállodaigazgató.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing