Vivaldi a városban – egy tételnyi tavasz

2014.04.09. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Tegnap elindult a NESTEA tavaszi flash mob-sorozata a fővárosban. A következő napokban egy klasszikus vonósnégyes bukkan majd fel a város forgalmas pontjain, akik Antonio Vivaldi Négy évszak című művéből a Tavasz első tételét adják elő az utcai forgatagban.
Az új, tavaszi jegesteával, a NESTEA Cseresznyevirággal bővülő márka azt szeretné, hogy álljunk meg egy pillanatra, köszöntsük együtt az egyik legkedveltebb évszakot, örüljünk a melengető napsugaraknak és persze a csodás muzsikának.

Ne lepődjünk meg tehát, ha Budapest forgalmas tereit, utcáit járva egyszer csak frakkba és csokornyakkendőbe öltözött vonósnégyesbe botlunk! Aki pedig biztosra akar menni, az az alábbi helyszíneken a megjelölt időpontokban hallgathatja meg Vivaldi népszerű darabját:

 Nestea Cseresznyefavirág. HOL Magazin 2014.

A flash mob-sorozatot a cseresznyevirág ihlette jegestea megalkotója,

a NESTEA hívta életre.

 

 

A NESTEA-ről:

Hazánkban a NESTEA tizennégy éve jelent meg és Magyarország piacvezető palackozott jegestea márkája*. A NESTEA valódi teakivonatból és gyümölcslé ízesítéssel készülő frissítő ital, amely tartósítószer nélkül, aszeptikus körülmények között kerül a palackokba. A népszerű jegestea-termékcsalád olyan minőségi választékot kínál, amelyben mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbbet.

A fekete tea alapú NESTEA jegesteák citrom, őszibarack, mangó-ananász ízben kaphatók, valamint a téli és most már a tavaszi időszakban is elérhető egy szezonális ízváltozat. A NESTEA zöld teákat citrus, eper-aloe vera és őszibarack ízben forgalmazzák.

 

* Forrás: Nielsen, Kiskereskedelmi Index, Kiskereskedelemi egységek + benzinkutak + vendéglátóipari egységek együttes piacán, a palackozott jeges tea kategórián belül, mennyiségi eladások tekintetében, a 2013-as teljes év (január-december kumuláltan) alapján 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing