Visszatekintés a Pole Position első évére

A Hungaroring étterme közel egy esztendeje működik az új üzemeltetője kezében. Mérleget vonva, az elmúlt időszak jelentős fejlődést és komoly sikereket hozott az Albatros csapatának.

Kiemelésre érdemes, hogy a Pole Position Bistro & Terrace már nem csak a Hungaroringen kap felkéréseket: az autóiparban, alkatrész-kereskedelemben érdekelt cégek kitelepüléses rendezvényeket is rájuk bíznak. Már eddig is több ilyen megbízáson van túl a csapat, de a kilátások e téren még jobbak.

Decemberben került sor az étteremben az első karácsonyi partira, a Grundfos Hungary számára. Az egész napos rendezvény teljes vendéglátását biztosították, miközben a megrendelő vendégei a vezetéstechnikai tréningen és az Off-Road pályán gyakoroltak. Az esti díszvacsorát követően könnyed céges buliba csapott át az este. A Vendégek hazajuttatásában a sofőrszolgálat volt segítségükre.

December közepén, mint konferenciahelyszín bizonyított az étterem. A Canon Magyarország tartotta itt előadását. A kivetítéssel kombinált képzés is remek hátteret kapott a helyszínen.

Pole Position Bistro & Terrace. HOL Magazin 2012

Szintén decemberben az Opel Dakar Team a Hungaroringen tartotta rendhagyó autómosását.

Jól időzített karácsonyi ajándékként Szalay Balázs szimulátorát vette át a Pole Position. Az üzemeltetők tervei között szerepel szimulátor versenyek szervezése, melyet a lelkes közönség plazma tévéinkre vetítve követhet nyomon.

Pole Position Bistro & Terrace. HOL Magazin 2012

Az év végi két ünnep között is kitárta kapuit az étterem: az évente megrendezett Szilveszter Rallye versenyzői és nézői számára. Talmácsi Gáborék is az éttermet kérték fel egy kisebb közönségtalálkozó lebonyolítására. 
A két nap alatt közel 700 ember fordult meg itt, a bejáratig kígyózó sorokkal téve próbára a vendéglátókat.

A 2012-es év az MNASZ Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vendéglátásával indult. Az idei nagy rendezvények márciustól várhatóak. Több hetes időtartamúak, nagyobb volumenűek, de kisebb összejövetelek is akadnak a foglalások között.

A helyszín bizonyította, élni tud az adottságaival. Autós és motoros rendezvényeken felül konferenciák, továbbképzések, csapatépítő tréningek számára is remek megoldásokat tartogat, nem beszélve baráti összejövetelekről vagy akár rendhagyó esküvőkről.

 

Kérje a helyszín képviselőjének ajánlatát >>>

Ismerje meg a helyszínt >>>


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing