Vissza a gyerekkorba. ...csapatépítés 21. századi szocreál stílusban

Ha voltunk már céges napon, akkor tudjuk, hogy érdemes kimozdulni a négy fal közül, és egy nem megszokott környezetben, nem mindennapi szituációkban összeereszteni a kollégákat. Nemrégiben egy nagy multinacionális cégnek szervezett vállalati napot a Comp-Let Party Service, ahol igazi nyári élményt kínáltuk: főzőversenyt, szabadtéri játékokat és gyönyörű természeti környezetet.

Egy mindenki számára ismert helyszín

A helyszínválasztásnál fontos szempontnak tartottuk, hogy sok programon lehessen részt venni, szép legyen a környezet, és ne is kelljen messzire menni. Ezért esett a választásunk a Kamaraerdei Ifjúsági Parkra. Bár jó időre számítottunk, a Comp-Let Party Service csapata úgy alakította a programokat és a helyszíneket, hogy egy váratlan ború se csalhasson felhőt a vendégek homlokára.

 

Közös élmény

A szervezők bízhattak a vendégek közreműködésére, hiszen a munkahelyen már hetekkel a rendezvény előtt elkezdték szervezni a főzőcsapatokat. Bár mindenhol volt kinevezett főszakács, senki nem állta meg, hogy tapasztalataival még jobbá tegye a készülő remekművet. A résztvevők bátran kísérletezhettek, hiszen a főztükön kívül a Comp-Let Party Service jóvoltából aranyló grillhúsok és gazdag köretek is várták a megéhezőket.

 

Mozgalmas program

Egy nagy létszámú céges napnál szükség van arra, hogy változatos programokat biztosítsuk a részvevőknek, mert egyszerre mindenki nem lehet egy helyen. Az egyik legnépszerűbbnek a dodzsemezés bizonyult, az ütközések láthatóan sok gyerekkori emléket felidézetek. Az aktívabb munkatársak pedig némi mozgással vezethettek le. A férfiakat inkább a focipálya és az evező szimulátor vonzotta, míg a nők egy zenés fitneszedzésen dolgoztatták meg magukat. Természetesen a csapatversenyek vetélkedők, és a különböző játékok sem maradhattak el. Az óriás csocsóasztal körül például mindig nagy zsongás volt. Akik viszont igazi lazításra vágytak, csobbanhattak a medencébe. A nap záróakkordja pedig egy jó hangulatú élő koncert volt.

Kedvet kapott? Katt ide >>>


Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing