VIP gasztronómia a SkyCourt megnyitón

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „élménytermináljának” megnyitása a főváros eddigi legnagyobb felhajtással járó épületavatásával járt. A közelmúlttól új névvel büszkélkedő repülőtér lélegzetelállító utasforgalmi csarnokát elsőként 1000 VIP vendég tekinthette meg. A nagyszabású megnyitón igazi gasztronómiai csodákkal és a magyar konyhaművészet elismert képviselőivel együttműködve a teljes cateringet a Comp-Let Party Service biztosította.

A 2011. március 18-i SkyCourt VIP megnyitón a Comp-Let Party Service a hagyományos és modern magyar gasztronómia teljes tárházát felvonultatta. Az épület légies stílusához igazított dekoráció és tálalás, a tematikus gasztro-szigetek bősége mellett a sztárszakemberek aktív részvétele óriási sikert aratott. Gulyás Csaba párlatszakértő és Kovács Antal sommelier pillanatok alatt oldotta a hangulatot, T. Nagy Tamás sajtválogatása, tapas és bruschetta bárja pedig nemcsak kitűnő pálinka és borkorcsolyának bizonyult, hanem önmagában is megállta a helyét. A mediterrán konyha Serényi Zsolt szerepvállalásával teljesedett ki, aki nem habozott helyben bizonyítani, hogy lehet gyorsan és frissen elkészíteni a tengeri csodákat. A Valrhona csokoládé oázisa mellett pedig senki nem tudott közönyösen elsétálni.

Köszönjük a szakértők közreműködését, és köszönjük a DEGUSTA bitebar szakácsainak kiemelkedő teljesítményét, akik új értelmet adtak a szólásnak: sok kicsi sokra megy.

Forrás: -comp-let-

 


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing