VIP gasztronómia a SkyCourt megnyitón

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „élménytermináljának” megnyitása a főváros eddigi legnagyobb felhajtással járó épületavatásával járt. A közelmúlttól új névvel büszkélkedő repülőtér lélegzetelállító utasforgalmi csarnokát elsőként 1000 VIP vendég tekinthette meg. A nagyszabású megnyitón igazi gasztronómiai csodákkal és a magyar konyhaművészet elismert képviselőivel együttműködve a teljes cateringet a Comp-Let Party Service biztosította.

A 2011. március 18-i SkyCourt VIP megnyitón a Comp-Let Party Service a hagyományos és modern magyar gasztronómia teljes tárházát felvonultatta. Az épület légies stílusához igazított dekoráció és tálalás, a tematikus gasztro-szigetek bősége mellett a sztárszakemberek aktív részvétele óriási sikert aratott. Gulyás Csaba párlatszakértő és Kovács Antal sommelier pillanatok alatt oldotta a hangulatot, T. Nagy Tamás sajtválogatása, tapas és bruschetta bárja pedig nemcsak kitűnő pálinka és borkorcsolyának bizonyult, hanem önmagában is megállta a helyét. A mediterrán konyha Serényi Zsolt szerepvállalásával teljesedett ki, aki nem habozott helyben bizonyítani, hogy lehet gyorsan és frissen elkészíteni a tengeri csodákat. A Valrhona csokoládé oázisa mellett pedig senki nem tudott közönyösen elsétálni.

Köszönjük a szakértők közreműködését, és köszönjük a DEGUSTA bitebar szakácsainak kiemelkedő teljesítményét, akik új értelmet adtak a szólásnak: sok kicsi sokra megy.

Forrás: -comp-let-

 


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- Egy hét múlva rajtol a magyar Bocuse d'Or-csapat Tallinnban
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing