Vinorium Borbár nyílik – más, mint a többi borbár

A Vinorium Borbár két ünnep között megnyitja kapuit és palackjait a belvárosi Jókai téren, egy régi hagyományokat friss szellemiséggel ötvöző hangulatos vendégtérben! Elsősorban hagyományos hazai fajtákból készült magyar borok, köztük sok, még kevésbé ismert borász- és bor- „gyöngyszem”, valamint a Nagy-Magyarország területén működő magyar borászok nedűit kínálja. Mellette speciális, csak a Vinoriumban található Délkelet-európai borpaletta (szlovén, szerb, bolgár, grúz borok, főleg őshonos szőlőkből) széles választékát kóstolhatjuk.

A különleges borok mellett ritka jó pálinkák és igazi orosz vodkák kerülnek a poharakba, melyek a borokkal együtt palackosan is megvásárolhatók a Vinorium shopjában. Ínyenc borkorcsolyák, hagyományos hazai és nemzeti (főképp balkáni) falatok, édességek, kávé és forró csokoládé lesz - mi kell még? Mindennap igazi jazz és klasszikus zene, hétvégenként koncertek! Sok-sok borkóstoló és kulturális, kortárs művészeti est.

Nyitás: december 28, péntek, 16 órától 24 óráig!

 

Vinorium Borbár

1061 Budapest, Jókai tér 3.

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 16-24

Foglalás: +36 70 607 1192

E-mail: office@winebar.vinorium.hu

www.winebar.vinorium.hu 

http://www.facebook.com/vinoriumborbar 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Libamájról és borokról. Szöghy Ottó ajánlásai
- Beszáll az e-kereskedelembe Váradi József
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing