VinCe - szerezze be jegyét!

Az előre váltott jegyekből már látjuk, hogy a negyedik VinCE Budapesten minden eddiginél több szakmabeli és borimádó tiszteli meg rendezvényünket. Néhány fontos tudnivaló a jegyekkel kapcsolatban:

– A mesterkurzusjegyek és workshopjegyek csak aznapra váltott napijeggyel érvényesek (1 Day Tasting Ticket). Ha még nem vette meg napijegyét, pótolhatja a www.vincebudapest.hu oldalon vagy a helyszínen.

– Szombaton telt ház ígérkezik – így aki még nem döntött, hogy melyik nap érkezik, annak a vasárnapot javasoljuk.

– Helyszíni jegyvásárlás: napijegyet és mesterkurzus-, illetve workshopjegyet egyaránt lehet a helyszínen készpénzen vásárolni, de felhívjuk a figyelmet, hogy csak korlátozott mennyiségben, különösen igaz ez a szombati napra.

– Karszalaggal szabadon: érkezéskor a regisztrációnál a jegyeket karszalagokra cseréljük, amellyel vendégeink szabadon közlekedhetnek, így a környékbeli éttermekben is ebédelhetnek (az Eiffel téri nU Bisztronómia külön VinCE-menüvel kedveskedik), majd visszatérhetnek borkóstolónkhoz. Aki nem akar kimenni az épületből, annak a VinCE Budapest Coop Gourmet Terasza kínál számos ínyencfalatot.

– Ásványvíz minden VinCE-vendégnek – látogatóink hidratálásáról idén is a NaturAqua gondoskodik belépőnként egy palack ásványvízzel.

– Mindig tiszta pohárral – ha már nem tökéletes a pohara, akkor a Miele Professional standján tisztára cserélheti.

Találkozunk hétvégén!

 

www.vincebudapest.hu


Cikkajánló
- Az első magyar borról szóló mozifilm, a Folyékony arany a CineFesten debütál és versenyez!
- A Borháló hazatér: új arculat, új filozófia Budaörsön
- Természetes mátrai borok a VinoPianoban
- A nyár slágere: rosé és fröccs a teraszokon
- Káprázatos választék a Pezsgő Június Nagykóstolón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing