VinAgora Borgála a New York Palotában

Július 30-án, szombaton, 12.00-20.00 között kerül megrendezésre a VinAgora Borverseny borainak közönségtalálkozója. Minden eddigi rekordot felülmúló számú, 630 borral neveztek a versenyre. A helyszínen, a Boscolo Konferencia Központban, ezek mind megkóstolhatóak lesznek. Magyarországon ez az egyetlen verseny, ahol a külföldi és magyar borok egyszerre mérettetnek meg nemzetközi szaktekintélyek által.

A Borgálán minden borkedvelő és hozzáértő elegáns környezetben találkozhat a nevezett borokkal, és találhat új kedvenceket a díjazottak között. A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért minden bor mellett megtalálható lesz a bírálati lap is, a versenyen kapott értékelésével. Aki szeretne egy különleges napot eltölteni remek borok és neves borászok társaságában még jegyeket vásárolhat elővételben 4500 Ft-ért a www.jegymester.hu-n, valamint a helyszínen 5500 Ft-ért. A jegyárak magukban foglalják a korlátlan borkóstolást és ásványvízfogyasztást. A borkóstolás mellé a helyszínen borkorcsolyák és falatkák vásárolhatók.

Amennyiben kíváncsiak a ház további programjaira, keressék fel honlapunkat (www.newyorcafe.hu/programok), vagy Facebook oldalunkat (www.facebook.hu/newyorkcafe)


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Libamájról és borokról. Szöghy Ottó ajánlásai
- Beszáll az e-kereskedelembe Váradi József
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing