VinAgora Borgála

2013. június 29. 12-20 óráig

Boscolo Konferencia Központ

Budapest, Erzsébet krt. 9-11. Bejárat: Osvát utca felől

Június közepén zajlik hazánk legrangosabb nemzetközi bor-megmérettetése, a VinAgora Nemzetközi Borverseny, az egyetlen olyan verseny Magyarországon, ahol a magyar és külföldi borok együtt mérettetnek meg nemzetközi szaktekintélyek által. A VinAgora különlegessége, hogy a verseny után a borkedvelők és a hozzáértők is megkóstolhatják a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat. Június 29-én elegáns környezetben vonul fel a hűs borospalackok hosszú sora, melyekből a borkedvelők kedvükre kóstolgathatnak. Minden bor mellett megtalálható a hivatalos bírálati lap a versenyen kapott értékeléssel, így a vendégek összehasonlíthatják a borok eredményeit. Új kedvencekre bukkanhat, régi ismerősöket üdvözölhet poharaiban az, aki szereti a bort, szereti a sokszínűséget vagy egyszerűen kellemesen szeretne eltölteni egy borillatú napot 560 féle nedű, és sok neves borász társaságában.

VinAgora 2013. HOL Magazin 2013.

A Borgálát színvonalas kiegészítő programok kísérik:

Néhány gondolat a Borversenyről

13 órakor az érdeklődő vendégeket Zilai Zoltán, a VinAgora Nemzetközi Borverseny igazgatója köszönti. Egy baráti beszélgetés keretében beszámol az elmúlt borversenyről, hangulatáról, eredményeiről, bepillantást nyújt a verseny kulisszatitkaiba és megválaszolja a vendégekben megfogalmazódott kérdéseket is.

Sonkák a nagyvilágból – íz, illat, élmény

Gondolta volna, hogy egy sonka minősége, tökéletes harmóniája nagyban függ a sertés életvitelétől? Mindegy, hogy spanyol, olasz, francia vagy német eredetű a sonka, íze akkor lesz tökéletes, ha az állat megfelelő körülmények között nevelkedett. Persze ezen kívül számtalan dologra kell még figyelnie egy sonkamesternek egészen addig, amíg a hártyavékonyra szeletelt sonka az asztalunkra kerül. Hallgassa meg Gábossy Ádám, a SZEGA Foods képzett Cortador-ának előadását a sonkakészítés titkairól. A sonkák kóstolása közben Varga Norbert kínál szebbnél szebb borokat.

Előadás kezdete: 15 óra. Előzetes jegyvásárlás ajánlott.

VinAgora 2013. HOL Magazin 2013.

Én is pontozok” – interaktív borszakmai játék

Ha szeretné összevetni saját véleményét, bírálatát a VinAgora szakmai zsűri ítéletével, vegyen részt az ingyenes interaktív borszakmai játékon a rendezvény egész ideje alatt. A borok elismert tudója segíti Önt a pontozásban. A játékszabályok egyszerűek:

1. Töltsön poharába a Borgálán fellelhető bármelyik borból

2. Írja fel a bor mellett található bírálati lapon szereplő kódszámot, de a játék kedvéért ne nézze meg a hivatalos bírálat eredményének részleteit!

3. Keresse meg a játék helyszínét, foglaljon helyet az egyik számítógépnél, és a borversenyen is használt számítógépes programmal értékelje a poharában található bort.

4. A bírálat befejeztével vegye át az Ön eredményeit tartalmazó, kinyomtatott bírálati lapot, és hasonlítsa össze az eredeti bírálati lappal.

A program informatikai támogatója az Answare Kft.

VinAgora 2013. HOL Magazin 2013.

Parafa dugó gyűjtés – garantált ajándékok

Ha szeretne tenni Földünkért, ne dobja ki a használt parafa dugókat, hanem hozza el a Borgálára! Garantált ajándék mindenkinek, aki legalább 50 parafa dugót dob a nagy dugógyűjtő hengerbe. Sorsolás keretében a Larus Étterem vacsorameghívása is gazdára talál.

 

Jegyárak:

Borgálára belépőjegy elővételben június 28-án délig váltható: 5.500.- Helyszínen: 6.500.-

Sonkák a nagyvilágban előadás elővételben (június 28-án délig) és a helyszínen: 5000.-

Kedvezményes elővételi csomagár (Borgála + Előadás): 8500.-

Jegyvásárlás:

Az előadásokra szóló jegy kizárólag a Borgálára megváltott belépőjeggyel együtt érvényes, melyeket a helyek korlátozott száma miatt ajánlott elővételben megvásárolni.

Stölzle kristály poharat 1000.- Ft-ért lehet a helyszínen bérelni vagy megvásárolni.


Cikkajánló
- Tokaji Tavasz Tállyán
- PultAlól 4. - Hol volt hol nem volt
- 10 éve együtt a Badacsonyi Borvidék Budapesten is
- Japán konyha és magyar bor: az igazi nyerő páros
- A klímaváltozás egyik nyertese lehet a kékfrankos?

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing