Villányi Franc a Borfesztiválon

A 23. Budavári Borfesztiválon 2014.szeptember 10- 14. között "Jön a Villányi Franc!" címmel izgalmas borkóstolóra és nyereményjátékra várjuk.

Kóstoljon VILLÁNYI FRANC-t, pecsételtessen, nyerjen!

A Villányi borvidék átdolgozta eredetvédelmi rendszerét és életre hívott egy új, szuper prémium minőségi kategóriát. A változás lényege, hogy a borvidéki borkínálat legtetejére pozícionált franc tételek kiemeléséről gondoskodjanak mind a szigorúbb terméskorlátozás, mind az érzékszervi vizsgálatok segítségével. A prémium és a szuper prémium kategóriákba sorolt fajtatiszta, azaz 100% cabernet franc-ok VILLÁNYI FRANC márkanév alatt kerülnek majd a boltok polcaira, várhatóan 2014 utolsó negyedévében.

A Villányi Franc név méltó várományosait  megkóstolni azért érdemes, mert ékes bizonyítékai borvidékünk elköteleződésének. 

A cabernet franc Villányban találta meg szellemi otthonát.

Aki nem hiszi, járjon utána” és a kóstolás tényét igazolja pecsétek gyűjtésével a standokon található kóstolólap leválasztható oldalán! A játékszabályt és a nyereményeket megtekintheti itt is.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Libamájról és borokról. Szöghy Ottó ajánlásai
- Beszáll az e-kereskedelembe Váradi József
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing