Világsztárok a Müpában

2017.03.16. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

Számos világsztár lép fel a Müpa 2017/2018-as évadának programjában, mások mellett visszatér Jonas Kaufmann és közösen ad elő dalestet Diana Damrauval, lesz új Wagner-bemutató, a Trisztán és Izolda, a jazz rajongói pedig Branford Marsalis kvartettjét is láthatják - mondta el Káel Csaba vezérigazgató.

Káel Csaba úgy fogalmazott, a fellépők névsora azt mutatja, hogy "Béccsel, Amszterdammal, Párizzsal, Londonnal, New Yorkkal azonos" koncertprogramjaik vannak. Azok a nagy előadók, szólisták, együttesek ellátogatnak Budapestre, akik fellépnek a világ nagyvárosaiban is - jelezte.

Hozzátette: nagyon sok magyar művész is fellép, szeretik párosítani a világsztárokat a magyar sztárokkal, hiszen ezzel utóbbiaknak is lehetőségük nyílik arra, hogy megjelenjenek a világ hangversenytermeiben, színházaiban.

Káel Csaba, aki a Budapesti Tavaszi Fesztivál operatív testületének elnöke egyben, tájékoztatott arról, hogy egy héttel "megnyújtották" a fesztivál időtartamát. Ezt azzal indokolta, hogy sok nézőtől kaptak olyan visszajelzést, hogy több koncertről is le kellett mondaniuk, mert egy időben zajlottak más produkciókkal.

 

 

 

 

MTI 2017. március 12., vasárnap 20:54


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing