Világsztár érkezik!

Catherine Gallagher’s Queen of the Dance ír sztepptánc show Siófokon

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepptáncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka és többszörös ír sztepptánc világbajnok.

A világon egyedülálló, hogy hölgy áll egy professzionális ír sztepp tánctársulat élén, sőt a koreográfiákat is ő álmodja meg. Catherine Gallagher új táncműfajt teremtett, hiszen az autentikus ír sztepp lépéseit más táncműfajok elemeivel ötvözi, mint a balett, az akrobatika és a showtánc. Az ír tánc dívája fergeteges sikert arat újszerű, modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain. Most Párizs, London és Bécs után nagy örömmel látogat el Siófokra, a Kálmán Imre Kulturális Központ Szabadtéri Színpadára 2013. július 20-án.

Galagher fellépés Siófok. HOL Magazin 2013.

A művésznő megismerve az országok lelkületét és kultúráját, megjeleníti, sőt feldolgozza a rá hatást gyakorolt életérzéseket és benyomásait koreográfiáiban. Rajong Magyarországért, s a hazai közönség tiszteletére a magyar néptánc elemeit, a magyar zenei motívumokat is beleszövi ír sztepptánc show-jába!

Írország Nemzeti Bajnoka és társulata egy fantasztikus, új show-t hoz el a hazai közönségnek. Gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmus és akár önálló koncerttel is felérő élőzenekaros ír dallamok nyújtanak kihagyhatatlan kulturális élményt a nézőknek. A közönség saját maga győződhet meg róla, hogy a géppuskalábú táncosok másodpercenként valóban tizenötöt koppantanak lábukkal!

Gallagher fellépés Siófok. HOL Magazin 2013.

 

A kétszer 50 perces előadás időpontja: 2013. július 20., szombat, 21 óra

Jegyek korlátozott számban kaphatók: Kálmán Imre Kulturális Központban, Rosasol Utazási Irodában, Líra Balaton Könyvesboltban, a helyi Tourinform irodában, helyi IBUSZ irodában valamint az IRISHDANCE.HU és az Interticket országos hálózatában.

Gallagher fellépés plakátja Siófok. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing