Világszínvonalú rendezvénybútorok

Új rendezvénybútor-kölcsönző a lépett piacra az elmúlt év őszén. A Mobil Möbel kft azonban jóval több, mint rendezvény-berendezések és -eszközök bérbeadója: valójában egy komplex, átgondolt , tapasztalatokon nyugvó koncepció, mely Nyugat Európában már elterjedt és bizonyított. Célpiacuk, a minőségre nagy hangsúlyt fektető rendezvényügynökségek, kiállítás-szervezők és a rendezvényhelyszínek már pozitívan igazolták vissza törekvéseiket, megrendelésekkel látva el a szolgáltatót.

Mire is épül a MM koncepció, mik az alapkövei?

Elsőként említhető a MEGJELENÉS és MINŐSÉG

- egyedi tervezés és gyártás

- letisztult formák

- egyszerű, visszafogottan elegáns megjelenés

- kifejezetten magas minőségű alapanyagok

A finom design, a felületek tapintása, a színek és formák visszafogottsága a Mobil Möbel bútorainak is sajátja, mint ahogy jól észrevehető célirány az autógyártás prémium kategóriájában is a visszafogott elegancia. Talán nem véletlenül, a világ legmagasabb presztízsű autógyárainak egyike is rendszeres bérlője a MM bútorainak.

A második alapköve a Mobil Möbel koncepciónak a rendezvények hasznos tereinek felszabadítása. Szögletes formákkal rendelkező bútoraik segítségével jóval hatékonyabb lehet a helykihasználás egy rendezvényen. A többféle méretben, magasságban bérelhető berendezések jóval nagyobb rugalmasságot biztosítanak a rendezvényszervezőnek, mint a hagyományos körasztalos bútorok alkalmazása esetén.

A MM koncepcióval tehát felülírhatóak az eddig megszokott (talán mondhatjuk: megunt, elcsépelt) térrendezési elvek. A korábban nehezen elérhető optimális térkihasználás mellett újszerű és izgalmas megjelenést, és a magyar piacon alig tapasztalható minőség érzetet élvezhet a megrendelő. Szinte csak ráadás: a bútorok, akárcsak korunk trendi lakásberendezései, DEKORÁCIÓS ELEM minőségükben is helyt állnak.

A kölcsönzési díjakat egy újszerű árképzési metódus mentén kialakítva, 4 napra számolják. Így a fajlagos költségek akár összehasonlíthatóak lehetnek egy szokványos bútoréval is.
Részletes információkért, árajánlatért keresse a cég képviselőjét!

Csak néhány példa a bérelhető bútorokra:

Mobil Möbel. Minőségi rendezvénybútorok. HOL Magazin 2013.

Mobil Möbel. Minőségi rendezvénybútorok. HOL Magazin 2013.

Mobil Möbel. Minőségi rendezvénybútorok. HOL Magazin 2013.

Mobil Möbel. Minőségi rendezvénybútorok. HOL Magazin 2013.

Ételpultok, beépített LCD-panellel és konyhaszigettel is a Mobil Möbel kínálatában.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing