Világbüfé fesztiválon Budapest etnikai konyhái

A főváros gasztronómiai sokszínűségét ünnepli csütörtökön a Világbüfé fesztivál, amelyen az Európai Unión kívüli országok és nemzetek ételeit kínáló budapesti éttermek, kifőzdék és büfék vesznek részt.

Az A38 hajó által szervezett gasztronómiai fesztiválhoz több mint harminc étterem és büfé csatlakozott, egy részük már régóta ismert, sok azonban még felfedezésre vár.

A Világbüfé fesztivált nem egy helyszínen, hanem az egyes büfékben rendezik meg. A résztvevő vendéglátó egységek között szerepel például a vietnami, az izraeli, az indiai, a brazil, az afrikai, az örmény konyha különlegességeit bemutató étterem és büfé is. Az egyes helyszíneken különleges menüsorral, főzőbemutatóval, az egyes nemzeteket bemutató programokkal várják a látogatókat - tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.

A résztvevők pontos listája nemzetekre is lebontva megtalálható a www.vilagbufe.hu internetes oldalon.

A Világbüfé fesztivál zenei kísérőprogramjaként az A38 Hajó tetőteraszán este hét órától fellép a magyar és afrikai zenészekből álló Peca zenekar.

 

MTI 2012. június 19., kedd 16:23


Cikkajánló
- Csopaki Kódex
- Újra itt az ősz legizgalmasabb családi rendezvénye: BabaMama és KidExpo 2019
- Aranytíz 2019 december
- Hamarosan érkezik a Mikulás az Avalon Parkba
- Zöldülnek a vállalatok!?

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing