Viisszatérnek a kalózok

2015.04.22. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

Nem kell sokat várni a Michael Bay jegyezte sorozat, a Fekete vitorlák folytatására. Március végén ért véget az első szexben, akcióban és intrikában egyenlő arányban bővelkedő évad, amelynek befejezése rengeteg kérdést hagyott nyitva. A Rozmár kalózhajó kőkemény legénysége roppant közel került az olyannyira vágyott kincshez, azonban azt egyelőre nem sikerült megkaparintaniuk. Árulás, széthúzás gyengíti őket. Nem csupán a spanyolokkal kell harcolniuk, hanem a kalózok közt feltámadó belső villongásokat is le kell törniük.

Vajon milyen sors vár a legendás Flint kapitányra és John Silverre az utolsó vesztes csata után? Megszilárdítja-e hatalmát Charles Vane?

Kik akarják - akár az életük árán is - megszerezni az Urca de Lima aranyrúdjait?

Hamarosan választ kapunk mindenre, mert május 10-én elindul a Fekete vitorlák második évada, amely még több vért, pusztítást és erotikát tartogat a nézőknek. Addig is, aki lemaradt az első nyolc részről, az gyorsan pótolhatja az eddigieket. Május 2-án és 3-án, este nyolc órától Fekete vitorlák maraton lesz a Paramount Channelen. Két éjszaka alatt a csatorna a teljes első évadot levetíti újra.

###

A beharangozó trailer innen tölthető le: http://we.tl/FNqnlJzhPM


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- 10.000 epizód – Történelmet írt a Barátok közt
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!
- Hosszabbítást kap az online dokufilmes akció

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing