Vidéken és a fővárosban is Libri-könyváruház lett a legjobb

2013.04.24. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Hagyományos módon díjátadással zárult a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál is, ahol idén immár 13. alkalommal adott át a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) szakmai díjakat. Sok egyéb elismerés mellett díjazták a könyvesboltokat is. Az év vidéki könyvesboltja címet a Libri Debreceni Könyváruháza, Az év fővárosi könyvesboltja címet pedig a Libri Allee Könyváruház nyerte el.

„Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben duplázni tudtunk, hiszen a szavazatok segítenek abban, hogy érezzük, a munkánknak értéke, rangja van és ez szakmai körökből elismerésre is került. Ez egy újabb megerősítés abban, hogy tudjuk, jó úton járunk, és nem csupán a vásárlóközönség értékeli és tartja számon erőfeszítéseinket abban, hogy szerethető hangulatot, áttekinthető kínálatot, vevőbarát szolgáltatást tudjunk nyújtani, hanem a szakma is. Külön köszönöm áruházvezetőink kitűnő munkáját, és persze a nagyszerű csapatuk teljesítményét is, hiszen csapat nélkül nincs igazi siker, ezt már régóta tudjuk. Az elismerés most konkrétan ennek a két könyváruháznak szól, akikre kiemelten büszkék vagyunk, de ez az ország összes Libri-könyvesboltjának és nekünk is egy értékes visszajelzés arra, hogy így folytassuk a munkát tovább. Bár évről évre nő az online könyvértékesítés aránya a Libri.hu oldalon is, boldogok vagyunk, hogy a könyvesboltba járás és könyvesboltban vásárlás sokak számára semmivel sem helyettesíthető élmény és az is marad. Mi pedig örömmel járulunk ehhez hozzá szolgáltatásainkkal a jövőben is.” – mondta Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

Libri-bolt az Allee épületében. HOL Magazin 2013.

A könyvesboltok versenyének szempontjai a korábbi évekhez hasonlóan többek között az áruválaszték összetétele, a partnerek, vásárlók kiszolgálásának színvonala, az alkalmazottak felkészültsége, a bolt rendezvényei voltak. A budapesti könyváruházak versenyét tavaly is a Libri Allee nyerte, a Debreceni Könyváruházat először érte a megtisztelő kitüntetés.


Cikkajánló
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing