Versailles Rendezvényterem, a Városliget mellett

A Versailles Rendezvényterem Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Városliget közvetlen szomszédságában található. A teremkomplexum, adottságai révén ideális helyszínül szolgál privát és üzleti rendezvényeknek egyaránt. A megrendelői kéréseknek megfelelően változatos és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni az egyes alkalmak megvalósítására.

A helyszín, hangulatos, ősfás parkkal rendelkezik, ahol lehetőség van esküvői szertartások és kerti partyk megtartására. A „franciásan” elegáns belső térben, két terem áll rendelkezésre. Az akár 600 férőhelyes Versailles terem, alkalmas lehet esküvők, díszétkeztetések, konferenciák, céges és privát partyk, divatbemutatók vagy akár osztálytalálkozók megtartására. A kisebb, körülbelül 400 embert befogadó Párizs teremben, főként konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, termékbemutatók lebonyolítására van lehetőség.

Versailles Rendezvényterem rendezvény

A helyszínen lehetőség van party service szolgáltatás igénylésére, melyet a rendezvényterem üzemeltetője a Corvina Partyservice kivitelez. A rendezvényterem rendelkezik minden szükséges technikai felszereltséggel, illetve számos kiszolgáló helyiséggel. A fővárosi diplomata negyedben álló terem-együttes nagyszerűen megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel is, a közelben, pedig 150 autó számára is biztosított az ingyenes parkolás.

A privát és céges rendezvényhelyszínről további információkat talál a rendezvényhelyszin.specia.hu oldalon >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing