Végre! Új helyszín épül Budapesten!

A Budapest Music Center a Belső-Ferencvárosban, Budapest kulturális és oktatási negyedének szívében található, ahol számos előadóművészeti intézmény működik, így a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház, a Trafó, a Bárka Színház, vagy a hamarosan megnyíló CET. 

A Budapest Music Center 800 méteres körzetében mintegy 70 ezer diák tanul a Corvinus Egyetemen, a Budapest Műszaki Egyetemen és az ELTE Jogi, Bölcsész és Természettudományi Karán. A környék a turisták egyik kedvenc célpontja többek között a Ráday utca és a Vásárcsarnok közelsége miatt. A Budapest Music Center minden járművel jól megközelíthető. Több villamos-, busz-, troli- és metróvonal halad a közelben. A gépkocsival érkezők az utca túloldalán található Corvinus Egyetem mélygarázsában parkolhatnak.

Budapest Music Center. HOL Magazin 2013.

Parkolási lehetőségek akár 400 db személyautóra! 

A Kálvin tér szomszédságában elhelyezkedő komplexum térkialakítása és belsőépítészete ötvözi a környékre jellemző neoklasszicista építészetet a XXI. századi modernitással. Kitűnő akusztikai tulajdonságokkal bíró koncertterme kiemelkedő minőségű hang-, fény- és színpadtechnikával felszerelt, amely a legkülönfélébb rendezvény-igények kielégítésére is alkalmas. Az épület központi helyisége kifejezetten kamarateremnek épült – elsőként Budapesten - különleges figyelmet szentelve a klasszikus kamarazenének.

A magyar és nemzetközi sztárokat felléptető jazzklub méltán tartozhat Európa élvonalbeli klubjai közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz-rajongók. Az éttermet is magában foglaló klub exkluzív összejövetelek ideális helyszíne, nemzetközi konyhája különleges menükkel várja a vendégeket.

Az emeleteken található különböző rendezvénytermek, valamint a zöld tetőterasz tökéletes választás privát fogadások számára.

Budapest Music Center. HOL Magazin 2013.

Az épületben található Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár ingyenes hozzáférési lehetőséget biztosít a zenei gyűjtemény iránt érdeklődőknek. A könyvtári miliő ideális hátteret biztosít kis létszámú rendezvények számára.

Kapcsolat: Hamar Krisztina hamar.krisztina@bmc.hu vagy +36 30 342-4341 


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing