Véget ért a Rosalia, Budapest leghangulatosabb fesztiválja

2018.05.17. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Az égiek kegyelmét élvezve három napig gondtalanul pihentek és szórakoztak a Liget fái alatt sétáló, piknikező, mosolygó emberek. Múlt hétvégén közel harmincezren kóstoltak a nyárba, élvezve annak friss illatait és ízeit. Az elcsípett beszélgetésekből kiderült, hogy a Rosaliát kifejezetten a hangulata miatt kedvelik a legtöbben, aki idén volt először, az biztosan eljön jövőre is, volt, aki gyerekkori barátjával futott össze, mások születésnapot vagy épp lánykérést ünnepeltek.

Voltak, akik idén ismerkedtek meg a rendezvénnyel és olyanok is, akik a kezdetek óta egyetlen Rosaliát sem hagytak ki. A színpad színes műsorkínálatában mindenki talált kedvére valót, a Családok éve jegyében pedig számos érdekes és különleges gyerekprogram várta a legkisebbeket is. A kutyabarát rendezvény sokak örömére szívesen fogadta a négylábú családtagokat is. 

A népszerű Liget Bora választás során közel 1200 értékelés érkezett, a versenyből a Varsányi Pincészet Grand Selection Cabernet Sauvignon Roséja került ki győztesen, a Liget Budapest különdíját pedig egy innovatív új borászat, a Creatura Wine nyerte.

 Rosalia fesztivál 2018. HOL Magazin 2018.

Nélkületek és kiállítóink nélkül nem jöhetett volna létre a Rosalia, így köszönjük mindenkinek, aki eljött és köszönjük a borászoknak, kiállítóinknak, partnereinknek, hogy boraikkal, nagyszerű ételeikkel, ötletes aktivitásaikkal emelték a rendezvény színvonalát.

 

Borkultúra kft

 


Cikkajánló
- BGE_Hungast együttműködés a gyakorlati képzésért
- A jó éttermek már nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz kávét adjanak
- Gin-tonic bérlet a Várkert Bazárban
- Mit együnk és mit ne, hogy jól aludjunk?
- Gyógyfüvek és az influenza

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing