Vasmacska Terasz - a budafoki rendezvényhelyszín

A Vasmacska terasz közvetlen Duna parti elhelyezkedése páratlan lehetőségekkel kecsegtet, a kilátás felejthetetlen élményt nyújt. A rendezvényhelyszín Budapest XXII. kerületében, lakóházaktól távolabb esik, így egy-egy rendezvény zaja nem zavarhatja meg senki nyugalmát. 
A hely egyedi jellegét nem csupán a páratlan lokáció, de a terület nagysága is adja. A 4600 négyzetméteres felület számos rendezvénytípust képes befogadni, a sportrendezvényektől a több száz fős családi napokon át az esküvőkig.

Az igényesen kialakított éteremben egy időben 50 fő fér el kényelmesen, míg 120 fő a fedett teraszon és a hozzá tartozó területen lelhet elhelyezésre. 
Felállítható egy 30x20 méteres sátor is,ami további lehetőségeket kínálhat.

Míg az étterem játszóterén a gyerekek múlatják az időt, addig a felnőttek nyugodtan megebédelhetnek. 
A sport szerelmesei is otthonra lelnek nálunk, hatalmas kivetítőn közvetítjük az év nagy sporteseményeit.

A személyzet kedves, fontos érték számunkra a családias hangulat és a vendégek elégedettsége. Ennek eredményei már most megmutatkoznak: sok a visszatérő törzsvendég.

Télen, nyáron működő korcsolyapálya a Vasmacska teraszon. HOL Magazin 2012. 

Az étlapon frissensültek, levesek (halászlé, húsleves, gyümölcsleves), halételek (hekk, süllő, pisztráng, harcsa), ragus ételek, kolbász, hamburger, desszertek sorakoznak,a választék nyáron pedig bográcsételekkel is kiegészül.

Kényelmes parkolási lehetőségek nyílnak a kamerákkal védett, éjjeli őrzéssel rendelkező védett területen, akár 45 autó, több busz számára is.
Az Étterem technikai felszereltségéhez tartozik a 2 nagy teljesítményű hangfal, a keverőpult, a 2 db wireless mikrofon, pojector, 2,5x3,5 méteres vászonnal. 20 m2-es színpadunk is sok lehetőséget rejt magában. 

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing