Varázslatos Gyermeknap a Dürer Rendezvényházban

A Dürer Rendezvényház szeretettel várja 2011. május 29-én a kicsiket és nagyokat egy egész napos feledhetetlen mókázásra. A programok délelőtt 10 órától kezdődnek és délután 17 óráig tartanak. A színpadi programokon kívül egész nap több helyszínen is lehetőség lesz a játékra. A kézműves foglalkozásokon kiélhetik kreativitásukat a gyerekek, a játszóház tele lesz sok-sok játékkal, lesz arcfestés és még mókás frizurát is készítenek a lurkóknak. Vuk, Szaffi és a többiek című kiállítás Dargay Attila munkáiból egész nap megtekinthető lesz a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatt lévő Rendezvényházunkban.

Program:

10:00 - A színpadon 10 órától Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármesterének megnyitója után azonnal kezdetét veszi az igazi gyermeknapi-party a 100 Folk Celsius koncertjével.

11:30 – A fergeteges koncert után, lazításképpen a Kiskokas- Zenekincs kicsiknek című zenés foglalkozáson vehetnek részt a 1,5-4 éves gyermekek persze anyu és apu közreműködésével. Szedlacsek Katalin vezetésével folyik a mondókákhoz, dalokhoz kapcsolódó, a ritmusérzéket és mozgáskultúrát fejlesztő játékos foglalkozás.

12:00 – Déltől egy könnyed és vidám vetélkedőn indulhat a család apraja nagyja, hogy megmutassák mire is képesek együtt.

12:30 – „Lehet zöld az ég és lehet kék a fű…” Ki ne ismerné ezt a slágerré vált számot Varga Viktortól. Fél 1-től az ő koncertje fokozza a hangulatot.

13:30 – A nagyobbakra is gondolt Szadlecsik Katalin, aki most a 4-6 éves gyerkőcöknek tart játékos zenei örömfoglalkozást, mely segíti a szókincs bővülését, a beszédhibák kiküszöbölését és a már megalapozott ritmusérzék továbbfejlesztését.

14:00 – Elindul a tehetségkutató verseny a 14. kerület diákjainak közreműködésével.

15:00 - Bussy Gábor vezetésével Ördögűző címen egy interaktív népzenei bemutatón vehetünk részt, mely folyamán a gyermekek és felnőttek közvetlen és barátságos módon ismerkedhetnek meg a hangszerekkel és különböző népzenékkel.

15:30 – Fél 4-től a Szekérszínház előadásában Mátyás Király megelevenedik előttünk. A Mátyás deák című mesében Mátyás király, mint garabonciás deák, álruhában járja az országot és betér egy bakonyi faluba...

16:30 – Az egész napos móka és kacagás lezárásaképpen fél 5-kor a Tehetségkutató verseny eredménye kerül kihirdetésre.

 

Sok szeretettel várja Önt és kedves családját a Dürer Rendezvényház!

 

A Dürer Rendezvényházról további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing