Varázskastély címmel nyílik interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban

2016.03.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Varázskastély címmel nyílik interaktív kiállítás és játék szombaton a Vajdahunyadvárban található Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.
A képzeletbeli Varázskastély egymásba nyíló szobáiban az érdeklődőket játékos talányok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények várják. Az érdeklődők kideríthetik, elég ügyesek-e ahhoz, hogy kiszabaduljanak a Tükörszoba csapdájából, megfejtsék a Beszélő falak rejtélyét vagy megtörjék az Álmok szobájának bűbáját. 

Ha elég szerencsések, a Mágussal és a kastély álruhás lakóival is találkozhatnak. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Belépéskor a látogatók játéklapot kapnak, amellyel szobáról szobára kerülhetnek közelebb a titokhoz. A május 1-ig látogatható, több mint 1000 négyzetméteren elterülő interaktív kiállítás és játék meglepő jelenségekkel és izgalmas feladványokkal szórakoztatja a közönséget.

A tárlat a tavaszi szünet és a húsvéti ünnepek alatt minden nap nyitva tart.

 Varázskastély. HOL Magazin 2016.

 

MTI 2016. március 17., csütörtök 7:01


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing