Vándorbölcső útra kel

2015.01.21. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A hónap végéig pályázhatnak közösségek és civil szervezetek a vándorbölcsőkre
A Három Királyfi, Három Királylány mozgalom alapításának ötéves évfordulója alkalmából, az Ágymester Manufaktúra által felajánlott 5 új vándorbölcsőt ajándékozzuk a legjobb pályázatot beadott közösségeknek és civil szervezeteknek.

Pályázatunk célja, hogy segítsük helyi közösségek alakulását, illetve összefogását annak érdekében, hogy az öt parlamenti párt által aláírt nyilatkozatunk szellemében (http://www.haromkiralyfi.hu/otparti-nyilatkozat) támogassuk a családokat, a fiatalokat a gyermekvállalás terén.

Olyan közösségek jelentkezését várjuk a pályázatra, akik együttműködnek azért a célért, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek. Vállalják, hogy tesznek azért szűkebb és tágabb környezetükben, hogy a családalapítás egyre elismertebb legyen, hogy a társadalom és az egyén értékelje azt a döntést, teljesítményt, ami a gyermekvállalással együtt jár. A közösség arra a célra kapja meg a bölcsőt, hogy azt saját környezetében - a nyilvánosságot is felhasználva - azon családokhoz eljuttassa, ahol gyermek születik, és ezzel a gyermek- és családbarát szemléletet erősíti.

Várjuk azok jelentkezését, akik együttműködnek velünk a fenti célok érdekében és rendszeresen megszervezik a vándorbölcső sorsolást és annak kommunikációját.

Emellett egyéb módon is együttműködünk minden színvonalas pályázatot benyújtó közösséggel: előadásokat szervezünk és lehetőségünk szerint támogatást, tanácsadást biztosítunk, hogy a környezetükben együtt elősegíthessük a gyermekvállalási kedv javulását.

A vándorbölcsőt ezen feltételeket tartalmazó együttműködési megállapodás keretében kapja meg az öt legjobb pályázatot benyújtó szervezet, közösség.

Előnyben részesülnek azok, akik több civil szervezet, vagy egyéb közösség (pl. egyházi) összefogásával adják be a pályázatot, illetve a helyi önkormányzat támogatásában is részesülnek.

Regisztrálni a palyazat@haromkiralyfi.hu e-mail címen lehet.

Beküldési határidő: 2015. január 31.

Eredményhirdetés: 2015. február 12. (ünnepélyes keretek között)

Pályázat beküldése:

Pályázni a Pályázati űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlapot a palyazat@haromkiralyfi.hu e-mail címre küldött regisztráció után küldjük el. (A regisztráció során nevet és e-mail címet szükséges megadni.) Bárki jelentkezhet a szervezet vagy közösség nevében!

Bővebb információt itt talál: http://haromkiralyfi.hu/vandorbolcso-palyazat

 

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését!


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing