Változások a SYMA+SD Kft-nél

Az elmúlt időszakban több változás is életbe lépett a SYMA+SD Kft.-nél. Tóth Gábor március 16. óta látja el a cégnél az operatív ügyvezető igazgatói pozíciót, Szántó András tulajdonos felkérése alapján.


A tervezési-kivitelezési részlegvezetői pozíció megszűnt. A vezető tervezői pozíciót új munkatárs, Szász Boglárka tölti be (telefonszáma: 30/970-6246 ), irányítása alatt a tervezési munkákat Nyitrai Richárd és Raj Csaba végzi, ezen irodai kollektívát a közeli jövőben további munkatárssal erősítik. Jenei György június 1-től, Dénes Árpád és Dobándi Mária június 20-tól már nem a SYMA+SD Kft. munkatársai.

A kivitelezési munkák gyakorlati megvalósítása az Üzemeltetési Igazgatóság vezetése alá került, az igazgatóságot továbbra is Bérces Tamás irányítja.

A Gerebics Zoltán vezette Rendezvényigazgatóság május 1-jétől a SYMA által nyújtott szolgáltatások (csarnok-bérbeadás, rendezvényszervezés, konferenciaszervezés, kivitelezési tevékenység) teljes körű és egységes értékesítését, valamint a cég marketingmunkáját végzi.

A fenti átszervezés célja, hogy a régebbi struktúrából származó értékesítési folyamatokat és céges kommunikációkat optimalizálják, így rugalmasabb, közvetlenebb partnerséget nyújtsanak a közös üzleti sikerek érdekében.

turizmus.com

*

A SYMA Rendezvényközpont a konferenciahelyszín specialista oldalain >>>

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing