Vakvarjú - Pesten is!

Októbertől a Belvárosban is megtalálhatjuk a kedvelt márkanevet. A közönségsikeren felbuzdulva, a budai étterem tulajdonosai létrehozták pesti élménykombinátjukat is. A korábbi Vista Café helyén, kívül-belül megújulva nyitott meg a Vakvarjú Étterem.

Az elnevezésből is levezethetően, a hely tele van játékossággal és fiatalos lendülettel. Apró ötletek, játékos formák és mosolyt fakasztó tréfák teremtenek jó hangulatot már a megérkezéskor.

A helyiség jócskán átalakítva, új férőhelyekkel és új lehetőségekkel gazdagodva mutatkozik be a látogatóknak. Minden részletén láthatóan profik tervezték. Helyiségei maradéktalanul alkalmassá teszik akár céges rendezvények, akár privát események és baráti találkozók befogadására. Kisebb-nagyobb termekkel, galériákkal és bokszokkal tagolva, kifejezetten hangulatos környezetet teremtettek.

A trendi környezet remek konyhával párosul. Hagyományos fogások ugyanúgy fellelhetők a választékban, mint új vagy újrafogalmazott ételek. Érdemes megismerni őket - jó minőségben, igencsak piacképes árakon mutatkoznak be.

Alkalmazkodva az eltérő igényekhez, az étterem a különböző napszakokban különböző arcát mutatja. Napközben a rohanó belvárosi életritmushoz igazodva, akár 30-40 perc alatt garantálják a többfogásos ebédet, az elvárható színvonalból jottányit sem engedve. Délután klasszikus kávéházként, mint találkozóhely üzemel. Az este a családi és baráti összejöveteleké. A vendéglátók az ételek és italok mellett számos más szolgáltatással is gondoskodnak vendégeikről. Plazmatévék, kártyajátékok, táblajátékok, újságok és kis könyvtár is segítenek a jó hangulat megteremtésében. A gyerekekre is gondoltak: a jól felszerelt játszósarokban a legkisebbek is jól fogják érezni magukat…

Vakvarjú étterem a pesti Belvárosban is. HOL Magazin

http://www.rendezvenyhelyszin.specia.hu/vakvarju_etterem


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing