Vakáció akció az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban

Ha nem találtál magadnak más lehetőséget: tábort, nyaralást, kirándulást, a nyári szünet negyven napján minden hétköznapon fél 9 és fél 5 között gyere az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

Minden nap vár valamilyen izgalmas program a kézművességtől a kertgondozásig, a színjátszástól a sorversenyekig, a főzéstől a tantárgyi korrepetálásig, a kutyasétáltatás-tanulástól az agyagozásig. Minden héten egy vagy két napon kirándulunk a kerület vagy Budapest valamelyik érdekes, izgalmas, más körülmények között nem elérhető helyére, helyszínére, sőt elruccanunk a fővároson kívülre is.

A részvétel díja naponta 1 db százforintos érme, a kirándulások útiköltségét diákbérletből vagy 2-4 jegyből kigazdálkodhatod. Ennivalóról gondoskodj, inni pedig a legnagyobb hőségben is tudsz nálunk.

Szüleidnek igazoljuk, hogy nálunk töltötted napot – ezzel indulhatsz „törzstagok” versenyében is.

Várjuk a 10-14 éveseket a Vakáció-akcióba!

Jelentkezni a tanév végéig jelentkezési lapon lehet az iskolában, a Vakáció-akció elindulása után pedig a helyszínen.

A jelentkezési lap innen tölthető le >>>

Feltétel, hogy XIII. kerületi iskola tanulója légy és szüleid írásban hozzájáruljanak a programban való részvételedhez.

Ide készülünk: Szépművészeti Múzeum, Vajdahunyadvár, Vasúttörténeti Park, Planetárium, Állatkert, Magyar Televízió, Fót, filmstúdió, Nemzeti Múzeum, nyomda, nagyáruház titkos részei, víztisztító, vízellátó telep, nagy postahivatal titkos részei, számítógépes szerverterem, call center, kisipari műhely (órás, szemfelszedő, elektromos szerelő stb.), a Fővárosi Állat- és Növénykert titkos terei, Meteorológiai Intézet.

Kirándulunk még ide: Árpád-kilátó, Gellérthegy, Budai Vár, Normafa, János-hegy, Budakeszi Vadaspark, Rókahegy, Népsziget, Szentendre, Aquincum, Margitsziget, Esztergom, Párkány.

 

A záróbuli a RaM-ban lesz!

 

További részletek: www.kult13.hu

Vakáció akció a JAMK-ban

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing