Vadonatúj étlap a Petneházy Étteremben

Júliustól megújult ételekkel és italokkal várja a Petneházy Étterem minden kedves látogatóját. Az étterem séfje, Molnár Tamás, a szezonális hitvallásnak megfelelően friss nyári alapanyagokból állította össze az étlapot. A vidéki hangulatnak megfelelő klasszikus ételek mellett egymástól távol álló ízeket párosító ételkreációkat is megalkotott, úgy, mint a Rózsaborsos kacsa májpástétom, kürtőskalácsban friss eperrel.

A különböző fogások kis adagokban úgynevezett kóstoló menüként is rendelhetők, így több ételkülönlegesség is kipróbálható egy látogatás alkalmával. A Petneházy Étterem rendszeres, visszatérő vendégeit minden nap olyan friss napi ajánlatokkal várja, mint például a Házi tökös lecsó vagy a Kemencében sült kalocsai rétes.

 Rebarbarás rétes a Petneházy étterem étlapján. HOL Magazin 2012.

A Petneházy Rendezvényparkban újonnan, egyedileg épült szabadtéri grillkonyhában készülnek az Étterem kemencés különlegességei illetve házi füstölésű húsai. A minden héten megrendezésre kerülő Sunday Brunch alkalmával a kikapcsolódást nyújtó zöld környezetben a vendégek saját maguk is kipróbálhatják a grillkonyha négy különböző egységét. Aki otthonába is elvinné a Petneházy Étterem házias ízeit, megvásárolhatja az étterem házi sárgabarack lekvárját, akár vaníliás és rebarbarás ízesítéssel is.

 Kemence a Petneházy Étterem udvarán. HOL Magazin 2012.

Szeretne kiszakadni a mindennapi városi életből? Nyugalomra, természetközeli élményekre vágyik családjával? Látogasson el a belvárostól mindössze 15 percre található Petneházy Étterembe.

Kürtőskalács a Petneházy Étterem étlapján. HOL Magazin 2012.

További információk a weboldalon vagy személyesen: +36-1-391-80-19


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing