Vadász Brunch a Corinthiában

2013. október 13, 12:00-16:00 | Brasserie Étterem
Finom őszi illatok hatják át az éttermet és a vadászszezon került célkeresztbe. Kezdésnek egy igazi lélekmelegítő fácánlevest kínálunk, ezután pedig a vadhúsok számtalan fajtájából lehet szemezni, legyen az akár erdei fatál vaddisznó sülttel, mezei nyúl pörkölt, szarvas, vadkacsa vagy sült kappan. Természetesen az évszaknak és az alkalomnak megfelelően a vadételeket nem is érdemes mással lekísérni, mint egy igazán testes egri vagy szekszárdi bikavérrel. 

A díszítés minden elemében ezt az időszakot adja vissza vadászati kellékek, kürt, fegyverek, felszerelések formájában.  A gyerek pedig elsajátíthatják a vadászkalap készítésének csínját-bínját.
Időpont: 2013. október 13. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing