Vadász Brunch a Corinthiában

2013. október 13, 12:00-16:00 | Brasserie Étterem
Finom őszi illatok hatják át az éttermet és a vadászszezon került célkeresztbe. Kezdésnek egy igazi lélekmelegítő fácánlevest kínálunk, ezután pedig a vadhúsok számtalan fajtájából lehet szemezni, legyen az akár erdei fatál vaddisznó sülttel, mezei nyúl pörkölt, szarvas, vadkacsa vagy sült kappan. Természetesen az évszaknak és az alkalomnak megfelelően a vadételeket nem is érdemes mással lekísérni, mint egy igazán testes egri vagy szekszárdi bikavérrel. 

A díszítés minden elemében ezt az időszakot adja vissza vadászati kellékek, kürt, fegyverek, felszerelések formájában.  A gyerek pedig elsajátíthatják a vadászkalap készítésének csínját-bínját.
Időpont: 2013. október 13. 12:00-16:00

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Brasserie és Atrium étterem, 1073. Erzsébet krt. 43-49.

Ár: 8,900 Ft/fő, gyermekeknek 6-14 korig 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes


Cikkajánló
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- KONCERTÁRIÁK / VIVALDI, HAYDN, MOZART, BEETHOVEN ÉS MENDELSSOHN MŰVEI
- HŐSI ÉLET - 2020.március 5. 19.30. MÜPA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing