Váci 1 Roof Garden. Vendégségben a város fölött

Budapest történelmi Belvárosának közepén, a megújult Tőzsdepalota épületében több elegáns rendezvényhelyszín is bérelhető. Ezek legszebbike a Roof Garden, a tetőteraszról nyíló pazar panorámával.

A Váci utca felől közvetlen liftekkel megközelíthető, tetőszinti rendezvénytér mintegy 300 négyzetméteres belső teremmel és 400 négyzetméteres terasszal rendelkezik. A nagy belmagasságú belső tér színvonalas helyszíne lehet szakmai összejöveteleknek, sajtótájékoztatóknak, termékbemutatóknak ugyanúgy, mint gálavacsoráknak, cocktailpartiknak.

Váci 1 Roof Garden. Rendezvényhelyszín Budapest Belvárosában. HOL Magazin 2012.

A helyszín igazi vonzereje azonban a tetőterasz. A belvárosi sétálóutca és a Vörösmarty tér fölött függő terasz hibátlan kilátást biztosít a belvárosra. Szinte minden oldalra nyitottan, a főváros körpanorámáját nyújtja a Budai Vártól a pesti Belvároson át a környező dombokig.
A Váci 1 Roof Garden ajánlott catering partnere az Albatros Party Service. Képzett, a helyszínt jól ismerő szakembereivel emlékezetes rendezvényt garantál.

Bővebb információk: helyszin@helyszinspecialista.hu vagy +3630 9994299

Váci 1 Roof Garden. Több száz négyzetméteres belső rendezvényterem. HOL Magazin 2012.

Váci 1 Roof Garden. Közvetlen liftkapcsolat a Váci utcai főbejárattal. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing