Útvesztő a lovagkorba

A Labirintus megajándékozza a kultúra barátait a Végtelen Időkbe látással. Megismertet a Hely Szellemével. 
Méltán a Világörökség része a közel félmillió éve kultúr-ember lakta barlangrendszer, mely a Várhegy erődítményeinek, később a Királyi Várpalotának titkos stratégiai része. A Labirintus a történelem során folyamatosan bővült mesterséges járatokkal, a Várnegyed pincéi alatti mélypincékkel, kutakkal.

Ennek egy 16 méter mélységű, 1200 m hosszú, 4000 négyzetméternyi útvesztő-szelete ma kiállítási és rendezvénytér, izgalmasabbnál izgalmasabb élmény-programok otthona, játszótere. Fogjuk az olajlámpást, és induljunk a koromsötétbe! Megvilágosító erejű sétával vár a Labirintus!

Aki nem riad vissza egy természtes barlang nem mindennapi hangulatától, de partnereit szeretné valami extrával meglepni, annak a legjobb választás lehet a Labirintus a Budai Várban! A föld alatti barlangrendszerben a telefonok biztos, hogy nem csörögnek, partnerei az elektroszmogtól távol, a külső környezettől zavartalanul érezhetik jól magunkat egy hangulatos estén.

Budavári Labirintus. HOL Magazin 2012.

Az évek során kipróbált kreatív Comp-Let rendezvények: Középkori lovagi játékok, Mesés kelet hastáncosokkal, Halloween party, Kalandtúra, Csapatépítő játék, Labirintusséta aktivitásokkal, Spy Game (népszerű városfelfedező játékunk melynek a Labirintus a végállomása és vacsorahelyszíne)

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing