ÚriMuri lesz a hétvégén Debrecenben

2016.06.30. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

ÚriMuri lesz a hétvégén Debrecenben: a zenei és gasztronómiai parádét első alkalommal rendezik meg a történelmi belváros egyik legszebb és legkedveltebb részén, a több mint százéves épületekkel övezett Simonffy utcában és a szomszédos Halközben - közölték a szervezők a rendezvényt beharangozó hétfői sajtótájékoztatón.

Széles Diána, Debrecen turisztikáért is felelős alpolgármestere "turisztikai mesekönyvbe" illőnek nevezte, hogy a térség 16 vállalkozója megalakította a "Halköz-Társaságot", amely támogatja az önkormányzat városszépítő és turizmust élénkítő tevékenységét.

A "Halköz-Társaságba" tömörült helyi vállalkozások példaértékű összefogásaként rendezik meg július elsején és másodikán az "ÚriMuriként" meghirdetett Simonffy utcabált - tette hozzá az alpolgármester.

Pántya Szabolcs vállalkozó, a társaság kezdeményezője kiemelte: az "ÚriMurival" az a céljuk, hogy felhőtlen, fiesta-szerű szórakozást biztosítsanak a történelmi belvárosban.

Aki részese volt egyszer a teraszon ücsörgős, iszogatós baráti összejöveteleknek, mindig visszavágyik a Simonffy utca és a Halköz kávézóiba, éttermeibe - mondta, hozzátéve: hétvégén mindezt élő zenével, színpadi produkciókkal, show-műsorokkal, helyben, a közönség előtt alkotó festők, grafikusok bemutatóival "fűszerezik".

Az "ÚriMurin" készülő alkotásokat elárverezik, a bevétellel a debreceni gyermekklinikát támogatják - hangzott el a tájékoztatón.

 

 

 

MTI 2016. június 27., hétfő 19:04


Cikkajánló
- Újdonságokkal debütál a Winelovers Grand 2020. február 1-én
- Naptárba beírni: Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás!
- Határtalan Kárpát-medencei borünnep a Festetics Palotában december 7-én
- Elindult a nevezés a Central European Beer Awards Nemzetközi Sörversenyre
- Csopaki Kódex

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing