Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

2020.11.16. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Már elérhető a chocoMe exkluzív karácsonyi csokoládékollekciója
A chocoMe idén is valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra, ínyenc ganache-aival a szaloncukrot is évről-évre kifinomult újraértelmezést ad, és felejthetetlen élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

A chocoMe a 2020-as év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül, amelyben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

ChocoMe csokoládémanufaktúra karácsonyi csokoládékülönlegességei. HOL Magazin 2020.

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát.

ChocoMe csokoládémanufaktúra karácsonyi csokoládékülönlegességei. HOL Magazin 2020.

A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: a chocoMe 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék, csak úgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

ChocoMe csokoládémanufaktúra karácsonyi csokoládékülönlegességei. HOL Magazin 2020.

Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a chocoMe ősszel debütált forró csokoládé változatai. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a múltidéző hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom.

ChocoMe csokoládémanufaktúra karácsonyi csokoládékülönlegességei. HOL Magazin 2020.

A chocoMe egyedülálló karácsonyi csokoládékollekciója nem csak eszményi ajándékötletekkel szolgál bárki számára – egyszerre kifinomult és mámorító ízei még több örömmel, melegséggel és szenvedéllyel édesítik meg a szeretet ünnepét.

ChocoMe csokoládémanufaktúra karácsonyi csokoládékülönlegességei. HOL Magazin 2020.

A chocoMe karácsonyi kollekcióját a következő linken tekintheted meg: https://chocome.hu/products/karacsony 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing