Újra nyitva a Rózsadomb Étterem

Vendégeit várja egy régi kedvenc hely!
A Buda szívében található Rózsadomb Étterem 1935-ben nyitotta meg első ízben kapuját, azóta több átalakításon ment keresztül, most viszont ismét régi fényében tündököl, a 2009-es trendnek megfelelően kialakítva.

Rózsadomb étterem. Budapest régi kedvence újra nyitva! HOL  Magazin

Az étterem tulajdonosa, Boka Éva és Boka Csaba egy nőies hangulatú étteremről álmodtak, ahol bárki jól érezheti magát. Az étterem megvalósításához Barta Béla, az Arteon lakberendezője segítségét kérték, aki a kezdeti instrukciók után máris meglátta a nagyszerű lehetőséget egy tradicionális étterem újragondolásában. Az ezüst, pink, szürke és fekete színek kombinációját némi Swarowski kristállyal egészítette még ki, de a régi kristálycsillár is szerepet kapott.

Rózsadomb étterem. Budapest régi kedvence újra nyitva! HOL  Magazin

A hölgyek szemét minden bizonnyal az étterem kárpitozott falai, és a különleges vonalvezetésű, könnyed székek kápráztatják el, míg a férfiakét a fekete mozaikfal és a króm kiegészítők. A különleges világítási rendszer is a hetenkénti megújulásról gondoskodik, hiszen a lila, zöld, kék és fekete-fehér színtónusok más és más arcát mutatják az étteremnek. A négy szín, az étterem alap koncepciójában is megjelenik. A pink egy igazi mosolygós, rózsadombi reggeli, a zöld egy gyors ebéd, a kék egy pohár bor barátokkal, a fekete-fehér pedig a rendezvényekhez passzol leginkább.
A belső tér tervezésekor különös figyelmet szenteltek a különtermek kialakítására, melyek alkalmasak születésnapok, üzleti tárgyalások, családi ebédek, egyéb rendezvények lebonyolítására. Egyszerre professzionális, stílusos és otthonos.

Rózsadomb étterem. Budapest régi kedvence újra nyitva! HOL  Magazin

A tulajdonosok szerettek volna szemet gyönyörködtető teret teremteni, ahol mindenki igazán jól és otthon érezheti magát. Manapság gyakran előfordul, hogy egy éttermet pusztán a látvánnyal kívánnak eladni, de a hely egyedisége nem csupán az elegáns hangulatban rejlik. Az étlap megtervezésénél a séf, Kiss Péter, a mai ízlésnek megfelelően modern, de mégis magyaros étlappal és menüsorral várja vendégeit. Ritka bátorságra vall, hogy az ételek ízvilága letisztult, sallangoktól mentes. Az utóbbi években kevés az olyan étterem, ahol nem keverednek a különböző nemzetek konyhái, és a hazai ízlés számára szokatlan kombinációk, hanem magyaros ízekkel szeretné megnyerni vendégeit. Így az ide betérők örömmel fedezhetik fel a menüsorban a kakaslevest, a tojáskrémet libazsírral, a harcsapaprikást túrógombóccal, de gondoltak a vegetáriánusokra és a gyerekekre is külön fogásokkal. Ínyenceknek szóló ajánlatok is akadnak bőséggel, de ebédidőben még kedvezményes menüajánlattal is kedveskednek az étterem környékén dolgozóknak és lakóknak.
Még több információ az étlapról:  www.rozsadombetterem.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing