Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem

2019.05.14. | Kategóriák: Éttermek, Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Platán Étterem felújításával befejeződött a főváros legnagyobb gyógy-wellness részlegét és 12 konferenciatermet magába foglaló margitszigeti szálloda felújítási munkálatainak újabb szakasza.

A Margitszigeti Thermal Hotel az elmúlt 3 évben a szálloda csaknem minden területét érintő felújításokon esett keresztül. Először a vendégszobák és folyosók kaptak elegáns, korszerű arculatot majd a közös terek – lobby és konferenciatermek, Spa recepció – kerültek sorra. A felújítások 3. ütemében a Star Auditorium konferenciaterem is megújult, a közösségi terek átalakulását pedig a Platán étterem újjászületése koronázta meg.

Megújult a margitszigeti Thermal Hotel Platán étterme. HOL Magazin 2019.

A teljes beruházás költsége közel 3 milliárd Ft volt, amiből a napokban lezárult szakaszban az étterem, a 250 főt befogadó Star Auditorium valamint 2 vendégszoba szint felújítására mintegy 1 milliárd Ft-ot fordítottak. 

A 270 vendég befogadására alkalmas, tágas Platán Étterem a tavalyi évben újjászületett közös terekhez méltó enteriőrt kapott. Az eklektikus berendezés kialakításánál a funkcionális szempontok domináltak, stílusában előremutató trendek érvényesültek. A korábbiaktól eltérően a vendégtérben látványkonyha került kialakításra. A gyógyszálloda egészségtudatos szemléletének megfelelően az étterem korszerű, egészséges alapanyagokkal készülő ételekből bőséges kínálatot nyújt.


Cikkajánló
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA
- Hello Buda! A Stand25 megérkezett!
- Debrecenben nyílik a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme
- Asztali etikett workshoppal debütált a megújult Dunapark Kávéház

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing