Újjászületett a Hotel Erkel

Június 8-án tartották a megújult Hunguest Hotel Erkel hivatalos megnyitóját, Gyulán. Az eseményen, a megnyitó ceremónia és a sajtótájékoztató után, a meghívottak megtekinthették a május eleje óta próbaüzemben működő szálloda teljesen felújított és modernizált Dürer szárnyát.

A Hotel Erkel, Gyula ősfákkal körülvett Várkertjében található. Az épület két szárnnyal rendelkezik, a háromcsillagos Munkácsy-szárny 122 szobával, a most felújított, négycsillagos Dürer szárny, pedig 177 szobával várja a vendégeket.

Hunguest Hotel Erkel, a Dürer szárny egyik lakosztálya

A természet színeit idéző, családias hangulatú épületrészben nemcsak a szobák, de az étterem is teljesen megújult. Az Orchidea étteremben a hazai és nemzetközi ételek széles választéka várja az ízek szerelmeseit.

Orchidea étterem a megújult Hunguest Hotel Erkel Dürer szárnyában

A Dürer szárny ezen újításokat, a Violin bárral és a gyönyörűen kivitelezett, minden igényt kielégítő Harmónia Wellness Központtal egészített ki.

Harmónia Wellness Központ a Hotel Erkel Dürer szárnyában

Az idelátogatóknak régóta nagy örömére szolgál, hogy a Hotel Erkel egy zárt összekötő folyosó révén, egybeépült a Gyulai Várfürdővel. A vendégek ennek köszönhetően, akár télen is egy fürdőköntösben sétálhatnak át, a számtalan szolgáltatást biztosító, gyógy- és élménymedencékkel rendelkező fürdőbe

A Hotel Erkel rendezvények számára is tökéletes helyszín lehet, hiszen három szekcióterme és nagyméretű, modern felszereltségű konferenciaterme alkalmassá teszi a szállodát 50-290 fős rendezvények számára. Termeiben egyaránt megrendezhetők családi rendezvények, esküvők és nívós céges események, konferenciák, tréningek, kiállítások.

Hunyadi Mátyás rendezvényterem a Hotel Erkel alsó szintjén

Az újjávarázsolt Hunguest Hotel Erkel most különleges akciókkal várja a pihenni vágyókat és a rendezvényeket.

Hunguest Hotel Erkel. Minden cseppben élmény!

 

A megújult Hunguest Hotel Erkelről további információkat talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing