Újjáépült a Hotel Kristály

Teljessé vált a tatai Hotel Kristály rekonstrukciója, melynek során nyolc új szobát, bárt, szaunákkal kibővített wellness részleges alakítottak ki, illetve a belső udvart pihenőkertté építették át. A több mint 200 éves szállodát három ütemben újították fel, melyből a mostani, harmadik ütem célja elsősorban az üzletembereknek szóló szolgáltatások kialakítása és a kikapcsolódni vágyók igényeinek hatékonyabb kielégítése volt.

A hotel, rendezvények számára ideális célpont, hiszen együttműködik a Pálma Rendezvényházzal, melyben 140 vendéget befogadni tudó bálterem, egybenyitható szekcióterem és kerthelyiség található. A szálloda újjáépített szárnyában kapott helyet az „Entertainment bárt”, mely üzletemberek számára lehet kellemes közege a tárgyalásoknak. További szolgáltatás a „Business cornert”, ahol fénymásoló, nyomtató, szkenner és internet lehetőség áll rendelkezésre.

Hotel Kristály konferenciaterme

Privát látogatói testi feltöltődését medencékkel, szaunákkal, jacuzzival és gőzkabinnal biztosítja a szálloda. A kastély múltjához illeszkedő szökőkutas, barokk díszkert pedig a vendégek lelkének nyújt felüdülést.

 

Az újjáépült szállodáról további információkat találhat a szálloda weboldalán >>>

 


Cikkajánló
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye
- MNB-alapítvány tulajdonába kerül az Ybl Vízház ,10,5 millió euróért

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing