Újít a Magyar Turizmus Zrt.

Elindult a Nyugat Itthon rendezvénysorozat a Világ Legszebb Kávéházában
Rendhagyó módot választott a Magyar Turizmus Zrt. arra, hogy bemutassa a különböző turisztikai régiókat. A költészet és az irodalom felől közelíti meg a kérdést, ezzel igyekszik megszólítani az újságírókat és rajtuk keresztül a belföldi utazás szerelmeseit.

Minden hónapban egy-egy turisztikai régiót mutat be a sajtó munkatársainak Magyar Turizmus Zrt. Ehhez a költészet és az irodalom jeles műveit, képviselőit hívja segítségül. Elsőként, január 24-én csütörtökön - több más kitűnő szerzemény mellett -, többek között az Újnyugatos Irodalmi Kör József Attila díjas költőjének, Zalán Tibornak az Alföldről - kifejezetten erre az alkalomra írt - műve hangzott el Lukács Sándor, Jászai Mari-díjas érdemes művész előadásában. Az irodalmi bemutatkozás mellett a New York Kávéház falai között lehetőség volt megismerni az Észak-Alföld turisztikai kínálatát az MT Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága és több turisztikai szolgáltató segítségével.

A rendezvénysorozatot havonta, budapesti helyszíneken tartott önálló estek alkotják. Ezeket minden hónapban egy-egy régiónak szentelik, és összehangolják a nemzeti turisztikai marketingszervezet belföldi kampányaival is. Összesen tizenkét rendezvényről van szó, így egy év alatt az ország összes turisztikai régiója bemutatkozik. A kulturális értékek megragadása mellett az MT Zrt. jelen lévő képviselői konkrét utazási tippekkel is szolgálnak majd a vendégeknek. Az élménnyel minden érzéket igyekeznek megszólítani, így zenés előadások, pálinka és borkóstolók is színesítik a bemutatókat.

Az online kampány részeként összesen 99 db, utazásra ösztönző irodalmi mű készül, amelyeket Magyarországon elsőként az MT Zrt. jelentet meg a www.itthon.hu portálja főoldaláról elérhető „Nyugat Itthon” menüben. A honlap mellett, a társaság közösségi oldalain, az Élmény Itthon felületein is találkozhatnak az érdeklődők a kortársalkotásokkal.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing