Új vezető a TMSZ szállodatagozatának élén

Tisztújítás a Turisztikai Managerek Szövetségénél (TMSZ): 2012. február elejétől Galla Gergő, a Hotel Regnum Residence Budapest igazgatója veszi át a szállodatagozat irányítását.

Mint ismeretes, a fiatal turisztikai szakembereket tömörítő TMSZ küldetése, hogy egy mértékadó szakmai műhelyként rendszeres konzultációval, projektek kidolgozásával segítse az ágazat fejlődését és minőségi munkaerő utánpótlást biztosítson a turizmus irányításában.

Galla Gergő – aki egyúttal a Tourconsult Kft. szálloda-üzletági tanácsadója is – széles körű szakmai tapasztalatával és kiterjedt kapcsolatrendszerével erősíti majd a Szövetséget.

Az új tagozatvezető kiemelt feladatának tartja a szervezeti tagság országos bővítését, a szállodák közötti kommunikáció hatékonyságának növelését, valamint a rendszeres tapasztalatcsere lehetőségének biztosítását. Tervei között szerepel továbbá, hogy a szervezet tagjaival együttműködve érdemi javaslatokat dolgozzanak ki a pesti, valamint a vidéki szállodák árzuhanásának megállítására, illetve az átlagárnövelésre.

A tisztújításra azért került sor, mert a szállodatagozat korábbi vezetője, Szabó Mihály, a hódmezővásárhelyi BW Gingko Sas egykori igazgatója a tavalyi évtől immár más területen kamatoztatja tudását (a szegedi Napfényfürdő Aquapolis első embere lett), ám a TMSZ szabályai szerint a tagozat vezetői pozícióját csak aktív szállodai szakember töltheti be. Szabó Mihály a tisztújítást követően is elnökségi tag marad, szaktudására a jövőben is számíthat a szövetség.

 

További információ:

TURISZTIKAI MANAGEREK SZÖVETSÉGE

Polgár Tibor

elnök

M: +36307405868

E: t.polgar@tmsz.eu

W: www.tmsz.eu


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing