Új vezetés a Boscolo Salon éttermében

2010.05.31. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A belvárosi luxus szálloda üzemeltetői eddig is sokat tettek egy világszínvonalú gourmet étterem megteremtéséért. Korábban sem titkolták szándékukat, ami távlati tervként a Michelin-csillag megszerzését célozza. A gazdagon díszített falak, a patinás épület, a hatalmas kristálycsillárok eddig is garantálták a méltó környezetet. A konyha megbízhatóságára a csúcsgasztronómia egyik legismertebb hazai reprezentánsa, Wolf András volt a biztosíték. A Chef úr tevékenységéről, versenyeredményeiről, ételsorairól és rendezvénymenüiről már többször is megemlékeztünk lapunk hasábjain.
Az elmúlt hetekben a Salon étterem a borok és a vendégkapcsolatok területén is jelentőset lépett előre.

Éttermi vezetőként csatlakozott a Boscolo csapatához Árva István, aki országos sommelier bajnokként értő módon nyúl a fine dining étterem borválasztékához. Korábbi munkahelyeihez, a legendás Gambrinushoz, vagy a Lánchíd Palota elegáns étterméhez hasonlóan a közvetlen vendégkapcsolatok ápolása is feladatai közé tartozik majd.
A néhány hónapja működő étterem nem kerülhetett még az Alexandra Éttermi Kalauzának oldalaira. Sokat elmond esélyeiről ugyanakkor az, hogy az azonos alapokra építkező New York Kávéház már most kimagaslóan szerepelt a megmérettetésben. Minden területen adottak hát a feltételek az áhított cél eléréséhez - sok sikert kívánunk nekik.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing