Új szintre lépett a bankett-vendéglátás a Boscolo Budapestben

Középpontban a frissesség és a minőség
Wolf András chef és csapata egy teljesen új eszközpark mellett tette le a voksát: ennek lényege, hogy az eddigi megszokott, hőtárolós ételkínálás helyett a rendezvényeken helyben készítik a fogásokat, látványkonyhaként működve. Így az inspiráló harmóniát a tökéletes rendezvényhelyszín mellett a kitűnő fogások is garantálják!

Gránit, porcelán, üveg: ezek dominálnak az új technológiában. A cél az, hogy a rendezvények vendégei mindig friss és kitűnő minőségű gasztronómiai specialitásokból részesüljenek. A szakácsok saját elszívóval és hűtővel kiegészített indukciós látványpult 3 szintes gránit lapjára tálalják a kisadagos ételeket, legyen az rizottó, hús étel vagy serpenyős fogás. A kisadagos tálalás és a helyben készítés lehetővé teszi, hogy a vendég mindig   kiváló minőségű és friss ételt fogyaszthasson.

A lehetőségek száma korlátlan, hiszen  - az igényekhez igazodva akár - tematikus szigeteket is ki lehet alakítani, ezzel egyszerre több országot, ízvilágot, gasztro-kultúrát lehet bemutatni.

Megújuló Boscolo-eszközpark. HOL Magazin 2015.

Az új megoldással  igazodni lehet egy-egy esemény idejéhez, hiszen amint megjelennek az éhes vendégek, azonnal készülhetnek számukra a legfinomabb és legkülönlegesebb fogások.

Az új eszközpark és szervírozási stílus természetesen új menüsort is követelt.

Wolf András és csapata olyan ételsorokat állított össze, amelyek könnyen, gyorsan, a legmagasabb minőségben készíthetőek el – a vendégek szeme láttára.

Megújuló Boscolo-eszközpark. HOL Magazin 2015.

KIS ÍZELÍTŐ A MENÜSORBÓL:

Hideg előételeink, saláta és leves ajánlatunk

  • Libamáj puding
  • Chorizo szendvics balzsamecetes újhagymával
  • Melegen füstölt pisztráng alma chutney-val
  • Pácolt tintahal mangósalátával
  • Fokhagymás garnéla farok édes chillis mungóbabon

Látványkonyha meleg főételekkel

  • New York farfalle
  • Vargányás  rizottó

Serpenyős főételeink

  •  Csirkecombfilé vörös curry-vel és gombával
  •  Malaccsülök Pékné módra
  • Pirított nyúlgerinc filé padlizsánnal

Desszertek

  • Gesztenye tortácska, aszalt meggyel
  • Chillivel pácolt ananász sós karamellával
  • Tök mousse pirított tökmaggal
  • Passiógyümölcs zselé vaníliás mascarponéval
  • Mini házi krémes friss gyümölccsel

Korábban is elégedett vendégek ezreit szolgálta ki a Boscolo Budapest Rendezvényközpont, hiszen az inspiráló harmóniát adó épületegyüttesben az eddig felszolgált ételek is kifogástalanok voltak. Ám a vezetőség és a szakácsaink elkötelezettek abban, hogy a technikai újításokat minél előbb felismerve és használatba véve, egyre kényelmesebbé és izgalmasabbá tegyék a vendégek számára a New York Palotában eltöltött időt.

Megújuló Boscolo-eszközpark. HOL Magazin 2015.

Boscolo Budapest, Autograph Collection

New York Café

Salon Restaurant

Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

1073

 

www.budapest.boscolohotels.com

www.newyorkcafe.hu

www.salonrestaurant.hu


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing