Új szálloda a Service4You portfoliójában

2013. január 7-től a Service4You az Anna Grand Hotel Kft.-vel megkötött management szerződés keretében közreműködik a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital üzemeltetésében.
Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel 100 szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja vendégeink kényelmét. 

A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, a Balaton-parttól 50 m, a főépülettől 100 méterre.A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától. 
A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz. A szállodában kerül megrendezésre a világhírű balatonfüredi Anna-bál, melyet első alkalommal 1825-ben tartottak.

Anna Grand Hotel a Service4You portfoliójában. HOL Magazin 2013.

Boldizsár Zoltán és Klemm Balázs a Service4You tulajdonosai elmondták: „örülünk, hogy portfóliónkat az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpontot követően az Anna Grand Hotel**** Wine & Vitallal bővíthettük regionális fejlődésünk következő állomásaként”.

Anna Grand Hotel is a Service4You portfoliójában. HOL Magazin 2013.

Lengyel Ernő, az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital tulajdonosa a szerződéskötést követően elmondta: „bizonyos vagyok, hogy a Service4You-val kötött megállapodás alapján a kitűzött célokat el tudjuk érni és a tevékenység a szálloda még hatékonyabb működését eredményezi”.

 

A szálloda a Rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing