Új rendezvényteremmel bővül a Gastland M0 Konferenciaközpont

A Gastland M0 Konferenciaközpont Budapest közvetlen közelében, az M0 autóút 19. km, Szigetszentmiklós/Csepel lehajtónál található. A hotel, étterem és rendezvényközpont komplexum a régió egyik legnagyobb és legjobban felszerelt rendezvényhelyszíne. Valódi felüdülést jelenthet az idelátogatóknak, hiszen csodásan ápolt, zöldövezeti környezetben épült. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az itt megtartott évi több száz konferencia, meeting és egyéb céges rendezvény.

A növekvő igények egy új, az eddigieknél is nagyobb rendezvényterem megépítését tették szükségessé. A várhatóan 2011. május végén átadásra kerülő Margaréta konferenciaterem maximális befogadóképessége 200 fő. Jóformán bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas lesz a céges konferenciáktól, előadásoktól, sajtótájékoztatóktól kezdve egészen az esküvőkig vagy más családi eseményekig. A helyszín a modern kor valamennyi igényét kielégíti technikai felszereltségével, melyhez minőségi vendéglátás párosul.

Új rendezvényterem a Gastland M0 Konferenciaközpontban

Részletesebb információk elérhetőek a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing